avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Bilant de inchidere SRL
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Bilant de inchidere SRL

Buna ziua,

Am si eu de intocmit bilantul de inchidere la un SRL. Am citit postarile de pe forum pe acest subiect, insa mi-a ramas neclar pe ce formular se intocmeste acest bilant? Ce data se considera in coloana 1, 31.12 anterior? Se poate depune si online?

Multumesc mult pentru raspunsurile voastre!
Cel mai recent răspuns: simoalin , utilizator 16:25, 26 Martie 2013
E posibil ca si in aceasta situatie, procedura sa difere in functie de agentia la care se face depunerea.
Eu am depus anul trecut unul completand ultimul formular existent pe site, facand manual, cu pixul, mentiunea "Bilant de lichidare" si trecand tot cu pixul perioada pentru care a fost completat. Nu se poate depune on-line, si nici macar la ghiseu, ci la registratura (cel putin asa mi s-a solicitat). Cel mai bine este sa intrebati telefonic la ANAF din raza dvs teritoriala.
Multumesc. Ati depus si note?
Nu, doar bilantul in 3 exemplare, din care unul a ramas la ei, unul pentru sediul firmei si unul pentru Reg Comertului (fara note explicative...si evident cu sumele inchise, adica intocmit pe baza balantei cu solduri finale 0(zero)).
Am inchis toate conturile prin 892, am solduri 0. Insa am probleme la corelatii. Va trebui sa mai verific.... Multumesc inca o data pentru tot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant eronat svisarinescu svisarinescu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Acum cand sa fac bilantul pt.2014 am observat ca bilantul pe 2013 a fost depus eronat . Mai exact ... (vezi toată discuția)
Bilant lichidare deniisa deniisa BUNA ZIUA La un bilant de lichidare nu am corelatie la formularul 10 intre coloana 1(completata cu sume la 31.12.2008) si coloana 2 ( care are sume in ... (vezi toată discuția)
Bilant 2011 ion g ion g pentru a transmite bilantul online trebuie scanat si bilantul sau numai anexele? daca numai anexele atunci nu avem semnatura la intocmit. in situatia in care ... (vezi toată discuția)