avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general BILANT 2011
Discuție deschisă în Contabilitate în general

BILANT 2011

pentru a transmite bilantul online trebuie scanat si bilantul sau numai anexele? daca numai anexele atunci nu avem semnatura la intocmit. in situatia in care il duci la ghiseu e aceeasi problema .scanat si bilantul? va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: vidiva , utilizator 14:07, 5 Aprilie 2012
Daca doriti sa depuneti bilantul la ghiseu , pe CD scanati bilantul, notele explicative, raportul administratorului si procesul verbal al adunarii generale a asociatilor si prima pagina prin care administratorul isi asuma raspunderea de ....... Verificati sa fie toate semnate si stampilate de contabil si administrator.
multumesc.deci scanat totul.semnatura contabilului in cazul in care acesta are dreptul de a intocmi bilant si semna bilant.
cum adica scanat totul?, daca depun on-line mai scanez si bilantul?sau doar anexele?
Pentru BICOS, raspunsul e valabil, asa cum am precizat, pentru depunerea la ghiseu.Listati totul, semnati si stampilati, scanati totul si ...succes.
citind instructiunile eu inteleg ca treb.scanate numai anexele.le transmit online asa cum am inteles.sau poate ne mai lamureste cineva.

Alte discuții în legătură

Bilant on line George Moraru George Moraru Am inteles ca se pot depune bilanturi on-line cu semnatura digitala. Dar notele si alte declaratii se depun in format zip nu mai mare de 10 MB. A aflat cineva ... (vezi toată discuția)
Bilant 31.12.2011 BICOS BICOS Concret de ce anume trebuie sa fie insotit bilantul? ca sa folosesti semnatura electronica , cine trebuie sa o detina, contabilul sau societatea care depune ... (vezi toată discuția)
Depunere bilant on-line claudiaP claudiaP Buna dimineata, Spuneti-mi va rog pentru depunerea bilantului on -line anexele mele sunt intocmite in word. Acestea trebuiesc semnate de catre administrator ... (vezi toată discuția)