avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Bilant eronat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Bilant eronat

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati intr-o problema.

Acum cand sa fac bilantul pt.2014 am observat ca bilantul pe 2013 a fost depus eronat . Mai exact coloana pt. anul 2013 a fost complectata cu 0(probabil nu s-a dat calcul bilant din program , si s-a depus asa ), mentionez ca firma nu a avut activitate in anul 2013 si nici in 2014 , soldurile finale la 2012 erau egale cu soldurile anului 2013, balanta anexata la bilant era depusa corecta .

Cum fac acum ? depun coloana 1 cu o, sa corespunda cu soldurile finale din bilantul depus, sau depun cum ar fi fost corect? Din cate stiu nu se mai poate corecta bilantul depus, am sunat si la finante si mi-au spus la fel.

Ma gandesc ca daca depun bilantul corect cu soldurile la 2014 cum ar trebui sa nu-mi dea erori la depunere, ca nu corespunde cu soldurile finale din bil.2013 depus.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: S.C. ORIEDA CONT EXPERT S.R.L. , Contabil 20:39, 29 Martie 2015
Depuneti bilantul corect intocmit pe ambele coloane.
In caz de eroare depuneti cu zero coloana 1, dar ma indoiesc ca va fi cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere bilant corectat dorin2015 dorin2015 Buna ziua .As dori sa stiu , daca am depus online bilantul la 2013 si balanta era eronata . Eroarea am descoperit-o dupa ce s-a depus bilantul online. Pot sa ... (vezi toată discuția)
Eroare in bilant stmadalina stmadalina Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am preluat o firma mica de la un alt contabil si acum trebuie sa fac bilantul la 31.12.2012, cand ... (vezi toată discuția)
Corectare erori materiale decont tva Pop Lenuta Pop Lenuta va rog sa mi raspundeti la corectarea erorilor materiale conform OMF 179/2007 corectarea erorilor materiale din decontul de tva, persoana impozabila poate ... (vezi toată discuția)