avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Depunere bilant corectat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Depunere bilant corectat

Buna ziua .As dori sa stiu , daca am depus online bilantul la 2013 si balanta era eronata . Eroarea am descoperit-o dupa ce s-a depus bilantul online. Pot sa il mai depun odata ? Sau ce pot sa fac ? Cand sa fac corectie?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:11, 2 Iunie 2014
Nu mai este posibila depunerea,pentru aceeasi firma,a altui bilant,daca dupa prima depunere ati primit mesajul ca nu exista erori de validare. Erorile constatate ulterior depunerii,vor fi corectate prin note contabile in anul curent.
Se poate depune inca odata bilantul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Balanta eronat intocmita ronaldinia21 ronaldinia21 daca nu am intocmit bine balanta la iulie si am observat in noiembrie, pot sa o modific? unde gasesc temeiul legal pt acest lucru? (vezi toată discuția)
Bilant eronat svisarinescu svisarinescu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Acum cand sa fac bilantul pt.2014 am observat ca bilantul pe 2013 a fost depus eronat . Mai exact ... (vezi toată discuția)
Corectare erori din bilantul anului 2016 depus adriana2608 adriana2608 Cum se corecteaza o eroare referitoare la evidentia eronata a contului profit si pierdere din anul 2016 cu bilant depus in 2016 (vezi toată discuția)