avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... inchidere firma
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

inchidere firma

buna. as dori sa ma ajutati si pe mine daca se poate. am un srl cu asociat unic deschis in 2008 si as dori sa-l inchid definitiv, merge foarte prost, am acumulat deja datorii la furnizori,nu mai fac fata. nu stiu cum sa procedez,cum ar fii mai bine, sa-l inchid sau sa declar faliment? ce acte imi trebuiesc, de unde le procur, cat m-ar costa.va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: simona2306 , utilizator 16:32, 4 Noiembrie 2010
Solicitati deschiderea procedurii de insolventa la Tribunalul in raza caruia societatea isi are sediul social.
Taxa judiciara de timbru in valoare de 120 Lei.
Timbru judiciar in valoare de 3 Lei.
cum ar fii mai bine, sa-l inchid sau sa declar faliment? ce acte imi trebuiesc, de unde le procur, cat m-ar costa.va multumesc anticipat.

Variantele posibile sunt:
- dizolvare, lichidare si radiere in conformitate cu legea 31/1990 caz in care toate datoriile trebuiesc platite
- faliment in conformitate cu legea 85/2006
dar fara un minim de informatii, care oricum nu cred ca vreti sa fie publice pe net, nu pot formula un raspuns concret
ca sa declar insolventa, ce acte mi-ar trebui? va trebui sa mai platesc datoriile la furnizori? va rog mult nu ma pricep, nu inteleg prea bine ce presupune insolventa. v-as ruga daca se poate sa-mi dati mai multe informatii, exact ce trebuie facut.va multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa firma miki36 miki36 Buna seara, In anul 2015 am infiintat o firma pe care am suspendat-o in 2016 pentru ca nu a mers deloc aducem bani din casa pentru chirie.Datori la stat sau ... (vezi toată discuția)
Faliment crisrian crisrian Am un SRl la care de curind am inchis toata activitatea , am platit toti furnizorii mai am datorii la ANAF de aceea as dorii sa cer falimentul. Cum ... (vezi toată discuția)
Radiere societate ursuloaica ursuloaica buna ziua, spuneti-mi va rog care sunt pasii pt a radia o societate,in conditiile in care: -are 2 pct de lucru(trebuiesc inchise mai intai?) -are ... (vezi toată discuția)