avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Activitate ionescu_adina

Activitate ionescu_adina

Bună ziua!

Va rog frumos sa-mi spuneți dacă este corect,în data de 1 decembrie ma aflam la servici cu o colegă, la respectiva i s-a făcut rău pe parcursul zilei ,iar eu am lasat-o sa plece acasă.Intre timp șefa a trimis pe cineva în control și a depistat ca aceasta nu este la lucru.Ni s-a cerut sa dam nota explicativa ,deci nu s-a făcut un proces verbal,iar aceasta m-a amenințat ca-mi va scădea calificativul pentru ca nu am anuntat-o,deși și în alte situații am rămas singura la servici.Atata timp cât eu nu am abatere ,este corect sa mi se micșoreze punctajul din cauza colegei?ca sa știu...
Va mulțumesc anticipat!
Cu mult respect,va mulțumesc mult pentru răspunsul prompt și clar.
Va doresc multa,multa sănătate și toate cele bune.

Mama i.a lasat doar ei apartamentele pe care le deținea,iar eu cu sora mea bună de tata am ajuns pe la orfelinate,noroc ca ne-au luat ceva rude și ne-au crescut,dar știți cum e ,sângele apa nu se face...

Mulțumesc frumos de răspuns și de încurajări.Da, doresc sa-mi vizitez mama ,fără sa dau raportul surorii de cate ori vreau sa merg la ea.Binenteles ,certificatul de naștere al meu ,atesta faptul ca sunt fiica ei.Atat doar.Ma gândesc ca răspunsul dumneavoastră este și legal ceea ce ma incanta și mai mult.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Cei de la azil nu au dreptul de a va interzice sa vizitați ruda.
Sa aveți acte care sa dovedească rudenia când mergeți acolo.

Da, asta doresc ,sa.mi vizitez mama și sa înțeleg de ce temerea surorii de a ma lasă singura cu ea..

gi-jane2 a scris:

Ce doriti exact, sa va vizitati mama sau ce anume ?

Vânzare cumpărare cu uzulfruct viajer.

Bună ziua dragi colaboratori ai site-ului.
Doresc în următoarele rânduri sa va relatez povestea mea....si sa-mi dați un sfat..
Mama mea a făcut act de vânzare cumpărare cu sora mea vitrega de tata și acum a dus.o la un azil,unde mi se interzice vizitarea ei în absenta surorii ,deoarece este un azil privat. (sora premeditand acest lucru,i-a luat telefonul personal cu câteva luni bune înainte,iar când îl mai avea ștergea numărul meu de telefon).
As dori sa știu dacă are acest drept,mama fiind dusa împotriva dorinței ei și sedata cu 30 picături de haloperidiol,depakine de 200 mg și carbamazepina.
Surorii ii este teama ca am sa o iau la mine si mama va strica acel act,dar eu nu îmi doresc acest lucru,eu doresc liniște.(pentru cultura mea generala ,sa-mi spuneți va rog dacă asta ar fi un motiv de teama,ca să-mi dau seama de ce atata exclusivitate)
Va mulțumesc frumos pentru răspuns.
Sanatate multa și numai bine!
Discuție buletin
buna ziua.as dori sa stiu daca cu un precontract de vanzare-cumparare as putea sa.mi fac buletin la adresa din actul mai sus mentionat.va multumesc mult pentru raspuns