avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vânzare cumpărare cu uzulfruct viajer. Bună ziua ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vânzare cumpărare cu uzulfruct viajer. Bună ziua dragi colaboratori ...

Vânzare cumpărare cu uzulfruct viajer.

Bună ziua dragi colaboratori ai site-ului.
Doresc în următoarele rânduri sa va relatez povestea mea....si sa-mi dați un sfat..
Mama mea a făcut act de vânzare cumpărare cu sora mea vitrega de tata și acum a dus.o la un azil,unde mi se interzice vizitarea ei în absenta surorii ,deoarece este un azil privat. (sora premeditand acest lucru,i-a luat telefonul personal cu câteva luni bune înainte,iar când îl mai avea ștergea numărul meu de telefon).
As dori sa știu dacă are acest drept,mama fiind dusa împotriva dorinței ei și sedata cu 30 picături de haloperidiol,depakine de 200 mg și carbamazepina.
Surorii ii este teama ca am sa o iau la mine si mama va strica acel act,dar eu nu îmi doresc acest lucru,eu doresc liniște.(pentru cultura mea generala ,sa-mi spuneți va rog dacă asta ar fi un motiv de teama,ca să-mi dau seama de ce atata exclusivitate)
Va mulțumesc frumos pentru răspuns.
Sanatate multa și numai bine!
Ultima modificare: Miercuri, 3 Martie 2021
ionescu_adina, utilizator
Cel mai recent răspuns: ionescu_adina , utilizator 16:09, 4 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ea are dreptul de a locui în casa.
Pentru discuții concrete și eventuale demersuri mergeti la.avocat.
Este ceva bătaie de cap.
Ce doriti exact, sa va vizitati mama sau ce anume ?
Da, asta doresc ,sa.mi vizitez mama și sa înțeleg de ce temerea surorii de a ma lasă singura cu ea..

gi-jane2 a scris:

Ce doriti exact, sa va vizitati mama sau ce anume ?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cei de la azil nu au dreptul de a va interzice sa vizitați ruda.
Sa aveți acte care sa dovedească rudenia când mergeți acolo.
Mulțumesc frumos de răspuns și de încurajări.Da, doresc sa-mi vizitez mama ,fără sa dau raportul surorii de cate ori vreau sa merg la ea.Binenteles ,certificatul de naștere al meu ,atesta faptul ca sunt fiica ei.Atat doar.Ma gândesc ca răspunsul dumneavoastră este și legal ceea ce ma incanta și mai mult.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Cei de la azil nu au dreptul de a va interzice sa vizitați ruda.
Sa aveți acte care sa dovedească rudenia când mergeți acolo.

Ultima modificare: Joi, 4 Martie 2021
ionescu_adina, utilizator

Alte discuții în legătură

Mostenire intre frati buni si vitregi dan_dare dan_dare Buna ziua am o speta , e mai complicat , incerc sa explic. Mama are o sora buna si inca 2 frati vitregi(acelasi tata, mame diferite).Eh aceasta sora buna ... (vezi toată discuția)
Dezbatere moștenire. mă puteți lămuri ce cotă am? grunwald grunwald Ziua buna ! Nelmurire la o dezbatere mostenire: In urma decesului verisoarei a ramas mostenire un apartament si bani intr-un cont bancar. S-a luat legatura ... (vezi toată discuția)
Grade de rudenie intre cumnati danabra danabra ce grad de rudenie este intre sotul meu si sotul surorii mele, la fel si intre sotul meu si parintii mei (vezi toată discuția)