avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Va rog frumos sa-mi spuneți dacă este ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Va rog frumos sa-mi spuneți dacă este corect,în ...

Bună ziua!

Va rog frumos sa-mi spuneți dacă este corect,în data de 1 decembrie ma aflam la servici cu o colegă, la respectiva i s-a făcut rău pe parcursul zilei ,iar eu am lasat-o sa plece acasă.Intre timp șefa a trimis pe cineva în control și a depistat ca aceasta nu este la lucru.Ni s-a cerut sa dam nota explicativa ,deci nu s-a făcut un proces verbal,iar aceasta m-a amenințat ca-mi va scădea calificativul pentru ca nu am anuntat-o,deși și în alte situații am rămas singura la servici.Atata timp cât eu nu am abatere ,este corect sa mi se micșoreze punctajul din cauza colegei?ca sa știu...
Va mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:24, 23 Decembrie 2024
Nu avem de unde sa stim noi care sunt criteriile de evaluare la unitatea dvs ...
Ultima modificare: Luni, 23 Decembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare raport de evaluare functionar public ContSters192675 ContSters192675 As dori sa contest calificativul la evaluarea anuala deoarece acesta nu reflecta realitatea.Mentionez ca seful meu direct cu care lucrez si care cunoaste ... (vezi toată discuția)
Test pt un post detinut deja blaura blaura Buna. Problema mea este urmatoarea: detin un post de conducere, sunt sef de echipa. Acest post (pe o perioada nedeterminata) l-am castigat in urma unui concurs ... (vezi toată discuția)
Restructurare ContSters140128 ContSters140128 lucrez la o institutie de stat care in urma \"crizei\" s-au hotarat sa faca restructurari. La Oficiul nostru organigrama cuprindea 15 angajati..s-a hotarat sa ... (vezi toată discuția)