nu pot sa cred ca un tanar inteligent poate sa gandeasca ca, e mai bine sa nu mai mearga la scoala. DIn ce spui, constat ca acesta gastronomia este cea mai mica problema a ta, la liceu, nici macar acele materii carora nici denumirea nu le/ mai sti.
Insa ar fi pacat sa ratezi bacalaureatul, fara de care vei constata ca nu esti mare lucru, cu o calificare de ...............nu stiu ce competente profesionale iti confera acea diploma eliberata la absolvirea celor 10 clase-obligatorii, inca in invatamantul romanesc.
De ce nu incerci sa profiti de matematica, romana, istoria si engleza la care te descurci bine/ f bine, si cu putina ambitie, poate obti vreo bursa pe afara, cum iti doresti sa ajungi.
Incearca sa apelezi la cineva sa te ajute acele materii abstracte pt tine.
Le vei trece pe toate cu bine si peste 2 ani, chiar tu te vei amuza de copilariile de azi.
fiind persoana fizica, dupa cum inteleg, banuiesc ca este de ajuns depunerea unei declaratii pt constructia actuala, pentru inscrierea pe rolul fiscal. Ca trebuia solicitata autorizatia de demolare si apoi cea de construire este o alta poveste, insa cred ca se poate intra in legalitate, fara a plati la un moment dat si majorari, cand se va constata constructia noua rezultata.
un drum la taxe si impozite va "lumina".
as avea nevoie de o indrumare catre prevederea legala referitoare la inscrierile in cartea de munca pentru functionari publici si nu numai.
E vorba de absolvirea cursurilor masterale si sustinerea dizertatiei, in urma carora institutia elibereaza o adeverinta ce atesta, diploma eliberandu-se dupa un an, dupa cum se stie.
Este intemeiat refuzul de inscriere in cartea de munca a acestei adeverinte? Mai cu seama ca pe diploma ce va fi eliberata, va fi datata la momentul eliberarii, un an dupa absolvire si pe care este inscrisa, probabil, perioada studiilor 2009 -2011.
Nu poate fi inscrisa adeverinta si apoi diploma de studii masterale?
Tinand cont de faptul ca, functionarii publici au conditii de promovare intr-un post de conducere, absolvirea cursurilor masterale.