avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Activitate boboc

Activitate boboc

solomon_bc a scris:

Din punctul meu de vedere...au fost un pic cam grele,mai grele decat cele din 2011...au fost multe cu doua variante de raspuns.Ce sa zic, eu una am dat-o-n bara rau de tot ...rusinos...dar a fost o experienta.Recunosc am si tratat cu superficialiate intrebarile,trecand rapid de la una la alta si evident am fost taxata.E un examen greu,cu siguranta eu nu am acordat timpul necesar studiului,incerc s-o fac acum cu toate ca nu mi-e usor deoarece( ca multi altii de altfel )tre' sa merg si la slujba.Trebuie invatat si repetat si iar repetat(repetitio mater studiorum est )!Gresesc sau si tu ai dat anul trecut?


Pentru cei care muncesc timpul pentru invatat si acel shape of mind corespunzator devin mai limitate...dar timpul devine un aliat bun si pentru asa ceva - nici eu nu m-am descurcat la grile , s-a sustinut si ideea ca ar fi fost cam grele si speram ca poate se va cobori procentul de 70%.
De fapt s-a publicat o carte de spete pe civil dupa codul nou, deja? Am cautat si inca nu am gasit fiindca poate nu e, am suficiente carti cu grile orisicum, acelea trebuie primele parcurse, s-a picat mult la proba eliminatorie :hm: :sorry: :coffee:
dana13 a scris:

Si eu fac spete dupa fiecare capitol.
Apropo, a aparut culegerea de spete de Voineag nov 2012!


hello, datorita grilei la care nu am reusit un punctaj prea bun ma regasesc la un nou inceput de drum, facand parte si din clubul celor stresati de timp si job. Ma bucur ca in schimb am participat la examen. E un prim pas, am comandat carti cu teste grila, am penalul de anul trecut, mai ramane sa cumpar civilul nou si spete. Stiti unde se gaseste Voineag spete 2012? Dar materiile de civil dupa noul cod? Ar fi si acelea de comandat si pot spune ca mai trebuie citite repetate si reluate dupa fiecare capitol cu spete si grile. Iar in cele din urma, RECAP fara de care nu m-as incumeta sa cred ca mi-as mai aminti ce am parcurs. Multumesc!
@luiza, multumesc, am facut comanda sper sa gasesc spete de asemenea :)
hello, m-am uitat pe uj si nu am gasit grile+spete decat la procedura civila, va rog daca stiti ceva links pt grile+spete sau curs+grile+spete? Multumesc!:hugall:
Asa e, trebuie inceput un plan pe anul acesta, sper sa fie cel bun, daca stiti cumva carti de grile si spete pe penal? Thanks :):thumbup:
Cel putin la restul materiei avem o certitudine ..si la Civil avem 2 certitudini..
Răspuns la discuția ADMITERE BAROU 2012
Cordelia a scris:

ªi eu m-am apucat de tratate. Am început cu Leş la proc.civ., o să continui cu Udroiu pe penale, iar pe Civil cred că iau numai contractele după Deak şi restul sinteze, că nu mai am timp.
După ce faci un subiect după tratat, îţi dai seama că sintezele sunt cam... fix-pix. Nu prea ajung pentru aluziile/capcanele din grile :)


True. Trebuie citit tratatul si repetat eu am 2 randuri de rezumate parca e mai bine asa. Se intelege materia daca se merge dupa carti si apoi se repeta :coffee:
Răspuns la discuția ADMITERE BAROU 2012
Daca se poate rog mult si pentru mine sintezele bobocveronica@yahoo.com multumesc!
Răspuns la discuția ADMITERE BAROU 2012
Lafilleenrouge a scris:

boboc a scris:

luiza2008 a scris:

leriutza a scris:

Buna ziua ...din ce manual invatati executarea silita la procedura civila?....multumesc ...spor


Gabriel Boroi, V.M. Ciobanu,Traian Cornel Briciu - Drept procesual civil. Curs selectiv. Teste grila.


Mihaela Tabarca, Boroi-Ciobanu


In Tratatul Mihaelei Tabarca nu este capitolul de executare silita.


a incurcasem cartile.. e intr-adevar Boroi- Ciobanu din care am gasit executarea silita..spor :coffee::yawn: