Colegi eu nu am tinut diagrama in aparat niciodata 24h stau 11h la odihna sau 9h dupa caz si o schimb ce rost are sa mai stau dupa ce mi-am facut odihna sa pierd timpul aiurea:)
am si eu o problema mare si sper macar un sfat sa primesc.am cumparat o masina din bucureti acum o luna,am contract de vanzare cumparare,dar proprietarul nu mi a trimis certificatul de radiere fiscala sa pot inscrie masina.am luat legatura cu un avocat care mi a spus k prin el se poate rezolva problema doar prin judecata.inte timp eu am aflat k cel care mi a vandut masina nu are datorie mare la financiar si as vrea sa o platesc eu fiind o suma mica in comparatie cu cheltuiala de judecata.problema mare este k vanzatorul nu mai raspunde la telefon nu mai dau de el in nici un fel.acum intrebareamea este daca ma duc eu sa platesc la financiarul de care apartine datoria lui integral mi se poate elibera mie certificatul de radiere fiscala fara el?mentionez k am un contract de vanzare cumparare semnat in original de el.va rog spune ti si mie ce sa fac k as vrea sa inscriu masina cat mai repede si prin judecata ar putea dura multe luni!sunt intr o situatie tare dificila!multumesc frumos
amiabil nu am nici o sansa,efectiv nu mai vrea sa discutam nici telefonic prin nici un mijloc.o sa apelez la instanta,dar ma intereseaza ce castig de cauza am in cazul neprezentarii lui si cam cat dureaza solutionarea problemei?sunt si cam presata de timp.multumesc frumos
am si eu o problema,am cumparat o masina din bucuresti,mentionez k eu sunt din braila,intr o zi de duminica,iar cel care o vindea nu avea certificatul de radiere fiscala am facut doar contractul de vanzare cumparare in formular tipizat promitandu mi ca a 2 a zi imi trimite si fiscalul.au trecut 20 de zile de atunci de telefoane si milogala zilnica de nici eu nu stiu cum sa i mai spun la care vanzatorul a ajuns sa nu mi mai raspunda la telefon si atunci cand raspunde tot el etse cel deranjat.ce ma sfatuti sa fac?pot sa l dau in judecata?si cat timp dureaza un proces de acest gen?ce castig de cauza am?va rog da ti si mie un sfat!va multumesc