avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Certificat de radiere fiscala auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Certificat de radiere fiscala auto

am si eu o problema,am cumparat o masina din bucuresti,mentionez k eu sunt din braila,intr o zi de duminica,iar cel care o vindea nu avea certificatul de radiere fiscala am facut doar contractul de vanzare cumparare in formular tipizat promitandu mi ca a 2 a zi imi trimite si fiscalul.au trecut 20 de zile de atunci de telefoane si milogala zilnica de nici eu nu stiu cum sa i mai spun la care vanzatorul a ajuns sa nu mi mai raspunda la telefon si atunci cand raspunde tot el etse cel deranjat.ce ma sfatuti sa fac?pot sa l dau in judecata?si cat timp dureaza un proces de acest gen?ce castig de cauza am?va rog da ti si mie un sfat!va multumesc
Cel mai recent răspuns: danutza85 , utilizator 12:59, 28 Octombrie 2010
Desfasurati demersuri amiabile la nivelul vanzatorului,cu scopul obtinerii documentelor necesare inamatricularii auto
Atentie la termenul legal de 30 de zile cat are valabilitate CVC
Daca nu solutionati ,notificati vanzatorul cu termen concret in interiorul caruia acesta sa se achite de obligatia punerii la dispozitie a documentelor auto
Daca nu solutionati amiabil,va ramane varianta solutionarii in instanta
amiabil nu am nici o sansa,efectiv nu mai vrea sa discutam nici telefonic prin nici un mijloc.o sa apelez la instanta,dar ma intereseaza ce castig de cauza am in cazul neprezentarii lui si cam cat dureaza solutionarea problemei?sunt si cam presata de timp.multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare masina fara act de vanzare-cumparare cornel_gmc cornel_gmc Buna, am cumparat o masina de la cineva insa fara a intocmi un act de vanzare-cumparare.Dupa un timp am vandut masina,deci nu o mai am.Acum a venit cea de la ... (vezi toată discuția)
Probleme acte provenienta auto Gabi_Braila_Ro Gabi_Braila_Ro Buna ziua , Am achizitionat un auto de la un x samsar din mures ; Masina a venit cu acte de olanda in tara , acte care mi-au si fost inmanate de catre samsar ... (vezi toată discuția)
Vanzatorul nu vrea sa finalizeze tranzactia autoturismului leorot leorot Buna ziua, Acum 3 saptamani, intr-o sambata, am cumparat de la o firma de comercializare auto din Tulcea un Logan pe care la randul ei firma il avea de la o ... (vezi toată discuția)