Buna ziua ,
Am achizitionat un auto de la un x samsar din mures ; Masina a venit cu acte de olanda in tara , acte care mi-au si fost inmanate de catre samsar care scosese nr rosii provizorii pe numele lui .
la prezentarea documentelor la ghiseul inm. auto . pt inmatriculare definitiva in Braila , orasul meu , mi s-a spus ca masina figureaza ( ulterior vanzarii in olanda ) inmatriculata si radiata in germania si ca trebuie sa prezint acte de Germania , nu de olanda .
Precizez ca RAR a fost efectuat de catre mine in Braila fara probleme gen retinerea auto sau ceva de genul
Samsarul imi raspunde la telefon dar atitudinea este `` spala-te cu ea pe cap ``
Am momentan nr provizorii pt masina dar raspunsul oficial scris al biroului de inmatriculari auto Braila este `` trebuiesc prezentate acte de germania in vederea inmatricularii definitive ``
Ma gandesc ca nu eu ar trebui sa desfasor aceste demersuri ... ci respectivul nenorocit de samsar ... pe cale legala ? dat samsarul in judecata ? as fi super dispus sa ii returnez fierul si sa imi dea banii inapoi !