avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Probleme acte provenienta auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Probleme acte provenienta auto

Buna ziua ,
Am achizitionat un auto de la un x samsar din mures ; Masina a venit cu acte de olanda in tara , acte care mi-au si fost inmanate de catre samsar care scosese nr rosii provizorii pe numele lui .
la prezentarea documentelor la ghiseul inm. auto . pt inmatriculare definitiva in Braila , orasul meu , mi s-a spus ca masina figureaza ( ulterior vanzarii in olanda ) inmatriculata si radiata in germania si ca trebuie sa prezint acte de Germania , nu de olanda .

Precizez ca RAR a fost efectuat de catre mine in Braila fara probleme gen retinerea auto sau ceva de genul

Samsarul imi raspunde la telefon dar atitudinea este `` spala-te cu ea pe cap ``

Am momentan nr provizorii pt masina dar raspunsul oficial scris al biroului de inmatriculari auto Braila este `` trebuiesc prezentate acte de germania in vederea inmatricularii definitive ``

Ce as putea face in momentul asta ?
Ultima modificare: Miercuri, 24 Februarie 2021
Gabi_Braila_Ro, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:02, 24 Februarie 2021
Unica varianta sa solutionati este sa desfasurati demersuri catre autoritatile din statele de unde provine vehiculul
Ma gandesc ca nu eu ar trebui sa desfasor aceste demersuri ... ci respectivul nenorocit de samsar ... pe cale legala ? dat samsarul in judecata ? as fi super dispus sa ii returnez fierul si sa imi dea banii inapoi !
Dv aveti interesul solutionarii documentelor
Aveti dreptul sa ridicati pretentii in instanta impotriva vanzatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema inmatriculare auto olanda ADR1AN0 ADR1AN0 Am achizitionat o masina , toate bune si frumoase, fac rar-ul, platesc taxa tot absolut.Ajung la ghiseul de inmatriculari auto si imi spune ceva de genul ca ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de circulatie provizorie auto costin_tat costin_tat BUNA ZIUA!Am cumparat o masina adusa din Germania si a fost scos un set de numere rosii din bucuresti.Eu locuiesc in Braila.de unde pot scoate alte numere ... (vezi toată discuția)
Probleme inmatriculare auto emma7419 emma7419 buna seara ! in data de 1.07 am cumparat un opel astra break 2008 ( cu nr rosii de germania valabile pana pe 19.07) ,din piata auto din Cluj de la V.A ... (vezi toată discuția)