Acum 3 saptamani, intr-o sambata, am cumparat de la o firma de comercializare auto din Tulcea un Logan pe care la randul ei firma il avea de la o firma din Ilfov. Pe talon masina este instainata catre firma din Tulcea. Motivand ca este sambata si ca nu au cum sa imi dea fiscalul si fisa de inmatriculare, au spus ca imi vor trimite actele prin curier saptamana urmatoare. Au trecut 3 saptamani, nu mai raspund la telefon si sunt convins ca e vorba de inselaciune si minciuna. Am platit doua treimi din pretul masinii prin transfer bancar si mi-a dat factura pe acei bani , factura pentru avans. Diferenta de pret am platit-o cash, urmand sa imi trimita impreuna cu restul actelor factura finala. In momentul de fata am talonul, cartea masinii si factura pentru avans.
Avand in vedere ca firma respectiva refuza orice dialog, ce imi ramane de facut ? Plangere la politie ? Actiune in instanta ? Toate astea dureaza, iar eu sunt presat de timp pentru ca am cumparat masina respectiva pentru taxi si am termene limita de timp. Ce e de facut ?
Initial notificati oficial vanzatorul cu obligatia punerii la dispozitie a tuturor documentelor necesare inmatricularii -sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Daca afirmati ca tranzactia a avut loc sambata ati incheiat contract de vanzare cumparare?
Daca vanzatorul nu raspunde in termenul notificat sesizati oficial unitatea teritoriala a ministerului public
Intre persoana juridica si persoana fizica nu se incheie contract vanzare-cumparare. Firma emite factura. Ministerul public inseamna ministerul de finante ?
Vanzare auto
dreco
Buna seara.Am vandut o masina de epoca,acum6 luni ,am dat actele vanzatorului-talon si carte.CUMPARATORUL NU BINEVOIESTE SA-MI TRIMITA ACTUL DE ... (vezi toată discuția)