avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Activitate Mihai1975

Activitate Mihai1975

Răspuns la discuția Racord reþea de apã
Thanks for nothing
Acum câteva zile lucrătorii de la firma de distribuţie a apei potabile, au lucrat într-o strad' învecinată şi au dezafectat o conductă, fapt pentru care eu am rămas fără apă, deoarece ei credeau că eu sunt racordat dintr-o altă conductă, nu cea dezafectată.

Mi-au comunicat că vor amplasa un cămin de vizitare în faţa casei mele, dar lucrările de amplasare a sistemului de alimentare (săpături, ţevi, etc.) din curtea mea trebuie să le achit (aprox.2.000 RON).

Până în acest moment eu am avut un sistem de alimentare care funcţiona bine. Casa a fost construită de o firmă de stat în 1968, predată ulterior Întreprinderii de Gospodărire Comunală şi Locativă Judeţeană, de la care a fost cumpărată de părinţii mei. Din păcate nu am proiectele tehnice iniţiale pentru a demonstra că racordul iniţial a fost făcut "conform planului".

Chiar trebuie să plătesc eu aceste costuri, chiar dacă nu este vorba de stricarea sistemului vechi, ci pus şi simplu de o reorganizare a alimentării locale cu apă. Astfel, dacă ei schimbă anual ceva, eu voi plăti totdeauna, doar pentru că "e în curtea matale, noi acolo nu ne băgăm) - citat de la maistru ...


Mulţumesc anticipat.
Răspuns la discuția refuz plata dauna RCA
Eu am auzit dosare de despăgubire refuzate tocmai din cauză că evenimentul s-a consumat într-o benzinărie, ceea ce nu este "drum public".