avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 259 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Racord reþea de apã
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Racord reþea de apã

Acum câteva zile lucrătorii de la firma de distribuţie a apei potabile, au lucrat într-o strad' învecinată şi au dezafectat o conductă, fapt pentru care eu am rămas fără apă, deoarece ei credeau că eu sunt racordat dintr-o altă conductă, nu cea dezafectată.

Mi-au comunicat că vor amplasa un cămin de vizitare în faţa casei mele, dar lucrările de amplasare a sistemului de alimentare (săpături, ţevi, etc.) din curtea mea trebuie să le achit (aprox.2.000 RON).

Până în acest moment eu am avut un sistem de alimentare care funcţiona bine. Casa a fost construită de o firmă de stat în 1968, predată ulterior Întreprinderii de Gospodărire Comunală şi Locativă Judeţeană, de la care a fost cumpărată de părinţii mei. Din păcate nu am proiectele tehnice iniţiale pentru a demonstra că racordul iniţial a fost făcut "conform planului".

Chiar trebuie să plătesc eu aceste costuri, chiar dacă nu este vorba de stricarea sistemului vechi, ci pus şi simplu de o reorganizare a alimentării locale cu apă. Astfel, dacă ei schimbă anual ceva, eu voi plăti totdeauna, doar pentru că "e în curtea matale, noi acolo nu ne băgăm) - citat de la maistru ...


Mulţumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Mihai1975 , utilizator 19:32, 2 Noiembrie 2010
Thanks for nothing

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racord sistem de apa - pe banii mei andrea.enciu andrea.enciu Bună seara. În localitatea în care locuiesc avem sistem de apa și canalizare. La adresa noastră din păcate cei care au executat lucrarea de apa și ... (vezi toată discuția)
Despre instalatia de agent termic in bloc marin1ian marin1ian V a rog sa-mi spuneti de unde se considera ca fiind parte comuna in bloc de locuinte tevile de tur-retur care ne distribuie agentul termic ? (adica apa calda ... (vezi toată discuția)
Proprietatea privata bogdan07_th bogdan07_th Buna ziua! Am si eu o nelamurire, am sa o explic intr-un mod pentru a putea fi inteleasa. Persoana \"X\" detine o propritate privata (casa); care este ... (vezi toată discuția)