Acum câteva zile lucrătorii de la firma de distribuţie a apei potabile, au lucrat într-o strad' învecinată şi au dezafectat o conductă, fapt pentru care eu am rămas fără apă, deoarece ei credeau că eu sunt racordat dintr-o altă conductă, nu cea dezafectată.
Mi-au comunicat că vor amplasa un cămin de vizitare în faţa casei mele, dar lucrările de amplasare a sistemului de alimentare (săpături, ţevi, etc.) din curtea mea trebuie să le achit (aprox.2.000 RON).
Până în acest moment eu am avut un sistem de alimentare care funcţiona bine. Casa a fost construită de o firmă de stat în 1968, predată ulterior Întreprinderii de Gospodărire Comunală şi Locativă Judeţeană, de la care a fost cumpărată de părinţii mei. Din păcate nu am proiectele tehnice iniţiale pentru a demonstra că racordul iniţial a fost făcut "conform planului".
Chiar trebuie să plătesc eu aceste costuri, chiar dacă nu este vorba de stricarea sistemului vechi, ci pus şi simplu de o reorganizare a alimentării locale cu apă. Astfel, dacă ei schimbă anual ceva, eu voi plăti totdeauna, doar pentru că "e în curtea matale, noi acolo nu ne băgăm) - citat de la maistru ...