avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Racord sistem de apa - pe banii mei
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Racord sistem de apa - pe banii mei

Bună seara. În localitatea în care locuiesc avem sistem de apa și canalizare. La adresa noastră din păcate cei care au executat lucrarea de apa și canal, au omis sa ne facă un cămin pentru alimentarea cu apă. Avem doar posibilitatea de a ne racorda la canalizare. Cei de la compania de apă ne spun că ne vor racorda și la apă, dar sa suportăm noi toate costurile( sapatura pana la teava principala de apa, cămin, apometru, țevi și alte racorduri). Este normal sa suportam noi aceste costuri doar pentru ca ei nu au executat lucrarea cum trebuia? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Reparare conducta de scurgere la iesirea din bloc mary_c mary_c Buna seara. Am început anul cu o ședință a locatarilor in care s-a dezbătut problema conductei de scurgere care e deteriorata si trebuie sa remediem ... (vezi toată discuția)
Branșament canalizare nefunctional. bună seara. bransamentul ... richard1977 richard1977 Branșament canalizare nefunctional. Bună seara. Bransamentul de la scurgerea de la canalizare (locuiesc la casă) este nefunctional. Am observat de cateva ... (vezi toată discuția)
Mentenanta instalatie publica apa potabila alexandrust alexandrust Salutare, Am nevoie de un sfat/idee legat de administrarea, intretinerea si mentenanta instalatiei publice de alimentare cu apa potabila dintr-o ... (vezi toată discuția)