avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Activitate johan5819

Activitate johan5819

Am un asociat care a facut o firma de AF.si el sustine ca a platit TVA35.000 Ron si Adas 13000 Ron.Va rog sa ma lamuriti daca este asa sau el vrea sa ma prosteasca ca sa impartim cheltuielile.Hirtiile nu mi le-a aratat.Multumesc
Răspuns la discuția Constructie
Buna dimineata.Multumesc pentru raspuns.Eu inca nu locuiesc in Romania,pentru mine aici in tara unde stau lucrurile sint foarte clare si simple,dar situatia din Rominia ma face sa nu inteleg aproape nimica.Stiu ca toate ,,hirtoagele .,,care trebuie facute sintfoarte scumpe si numai cu ,,bani,, se rezolva asa ca sa construiesti o casa costa cit doua.Eu am mostenit aceea casa este veche si nu este in loc buni,de aceea vreau sa demontez si sa refac intrun loc mai mare.Aceasta este povestea mea.Imobilul nu este in patrimoniu.,un loc oarecare pe care am mostenit si am certificat de mostenire.Multumesc
Răspuns la discuția Constructie
Sinteti ironica dar aveti dreptate.Da vreau sa mut casa de la locul unde este acum in partea cealalta a curtii si sa inbunatatesc.Multumesc.Imi cer scuze
Discuție Constructie
Buna seara.Am o casa taraneasca mostenit de la parinti ,as dorii sa-l mut din locul unde este acum si intrebarea mea este daca am nevoie de toate actele si unde intra aprobari,planuri si mai multe ........Va multumesc