avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Se plateste TVA cind se infiinteaza o firma???
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Se plateste TVA cind se infiinteaza o firma???

Am un asociat care a facut o firma de AF.si el sustine ca a platit TVA35.000 Ron si Adas 13000 Ron.Va rog sa ma lamuriti daca este asa sau el vrea sa ma prosteasca ca sa impartim cheltuielile.Hirtiile nu mi le-a aratat.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Florin Marius Savu , Consultant fiscal 19:34, 26 Noiembrie 2010
Nu platiti fara sa va arate documentele care atesta plata.
O parte din serviciile la care apelati atunci cand infiintati o firma sunt prestate de catre societati / institutii platitoare de TVA. Acestea va emit facturi care contin si TVA. Este posibil ca la acest TVA sa fi facut referire asociatul dv.

Oricum, ciudata mentalitate aveti : va inscrieti pe un site de discutii profesionale pentru a ne intreba daca asociatul dv. va minte sau nu , in loc sa-l intrebati pe el direct. Ce fel de asociati sunteti daca din momentul infintarii firmei aveti atat de multa incredere unul in altul ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa din apartament plata integrala caldura Iamyou Iamyou Buna seara! Am o mica nelamurire in privinta unui bloc privat cu centrala pe gaz. Am lipsit mai mult de 31 de zile si mi s-a comunicat ca va trebui sa ... (vezi toată discuția)
Modificare din platitor in neplatitor tva carla.dinu carla.dinu Buna ziua.As dori sa aflu daca o societate comerciala prestatoare de servicii, infiintata acum 5 ani ca platitoare TVA poate sa devina neplatitoare ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma sau pfa andreiunicat andreiunicat Buna tuturor , Am si eu o nelamurire de 2 ani ma ocup de pagini web freelancer mai bine zis pana acum nu am fost nevoit sa dau facturi sau chitanta pentru ... (vezi toată discuția)