Ma aflu de vreo 4 ani intrun proces de succesiune. Sa dat sentinta, a devenit si definitiva. Trebuie sa platesc suma de 13000 euro catre un unchi dar in sentinta nu scrie o data anume sau o perioada. Normal ca am primit de la el o instiintare ca trebuie sai platesc suma toata in maxim 3 zile daca nu apeleaza la executor.
Poate face acest lucru, are acest drept ? Nu am cum sa scot atatia bani. Ce ma sfatuiti?
Multumesc pentru sfaturi. Mai am o intrebare. Am fost la fosta firma si am depus o cerere de restituire a garantiei dar mi sa dat alte raspunsuri. Ca ei au un ordin intern prin care se specifica ca numai dupa 6 luni mi se restituie garantia, care ordin nu stiu ca eu nu am semnat nimic in plus fata de contractul de munca si acolo nu specifica acest lucru, acum intreb: daca eu ii actionez in judecata se poate folosi de acest ordin intern, va repet eu nu am luat la cunostinta si nici nu am semnat nimic?
Daca garanţia în numerar şi dobînda aferentă pe care mi le datoreaza acest patron la incetarea contractului de munca NU au fost depuse la nici o casa de Economii şi Consemnaţiuni sau la bănci, într-un cont special al agentului economic, al autorităţii ori al instituţiei publice respective el lucrand cu acesti bani. Ce trebuie sa fac?
M-am lichidat de la o firma si nu am primit garantiile care au fost retinute in primi 2 ani dupa angajare. Ce obligatii are angajatorul cu privire la suma de aprox. 1100 Euro pe care trebuie sa mi-o restituie si ce trebuie sa procedez eu sa-mi primesc bani mei?