avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Activitate mircea67

Activitate mircea67

Am un abonament la VODAFONE am fost contactat telefonic de un angajat mi sa facut o oferta cu o extraoptiune,in urma ofertei telefonice nu am fost de acord cu activarea extraoptiunei,dupa doua luni pe factura nu mi-au aparut costuri in plus dar in a treia luna mi-au bagat in factura costuri pentru extraoptiunea respectiva am luat egatura cu un operator pt dezactivarea optiuni,mi sa spus ca nu pot renunta la optiune decat dupa patru luni de la activare cu care NU am fost de acord,am cerut inregistrare cu convorbirea in care eu sa fi fost de acord dar mi sa spus ca nu au inregistrarea. Ce pot sa fac ?
Am fost cu masina la un service pentru reparatii la sistem de franare .A doua zi am facut curatenie in masina si am constatat taiata o bucata de mocheta pe partea dreapta fata (in dreptul unor fire electrice care nu avea nici o legatura cu reparatia pentru care am fost). Am fost si am luat legatura cu persoana de la receptie si cu cel care a efectuat reparatia si am fost tratat cu ``nu stiu ``.Ce ar trebui sa fac,cui sa ma adresez?