avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... probleme cu un service auto
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

probleme cu un service auto

Am fost cu masina la un service pentru reparatii la sistem de franare .A doua zi am facut curatenie in masina si am constatat taiata o bucata de mocheta pe partea dreapta fata (in dreptul unor fire electrice care nu avea nici o legatura cu reparatia pentru care am fost). Am fost si am luat legatura cu persoana de la receptie si cu cel care a efectuat reparatia si am fost tratat cu ``nu stiu ``.Ce ar trebui sa fac,cui sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 13:27, 29 Octombrie 2010
Buna ziua !
Cat timp nu ati constatat problema la ridicarea masinii din service nu cred ca mai puteti face ceva ....#-o .... pentru ca este foarte greu de probat faptul ca incidentul s-a produs in service ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatie cu pb. in reprezentanta poimukate poimukate Buna ziua, In urma unui accident mi-am reparat masina pe polita RCA. Recent, am dus masina in reprezentanta sa verificam calitatea lucrarilor facute de ... (vezi toată discuția)
Cine-i vinovatul: service-ul sau asiguratorul rca? senator senator Am avut un accident de circulaţie la începutul lunii iunie 2008 (cauzat de o persoană care nu mi-a acordat prioritate) având avarii la partea frontală a ... (vezi toată discuția)
Accident cu biciclist bLk bLk Bună ziua! Am fost soferul unui accident in care a fost implicat un biciclist. Deplasandu-mă cu mașina am vazut un biciclist care se deplasa cu viteza ... (vezi toată discuția)