avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Reparatie cu pb. in reprezentanta
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Reparatie cu pb. in reprezentanta

Buna ziua,

In urma unui accident mi-am reparat masina pe polita RCA. Recent, am dus masina in reprezentanta sa verificam calitatea lucrarilor facute de service-ul agreeat de asigurator care a facut reparatia.

S-au constat probleme la sistemul de franare foarte grave. S-a facut o expertiza auto si, ulterior, am lasat masina in reprezentanta sa repare ei ce nu a facut celalalt service sau mai bine zis, a facut neglijent, punand siguranta in trafic in pericol.

Surpriza a fost sa constat ca service-ul reprez. a facut reparatia si mai neglijent, a montat o conducta de frana NECONFORM, aceasta este montanta cu "capul in jos" si roata loveste conducta la viraj. Exista mari dubii ca piesa este de origine. Mentionez ca pe spatele facturii, este mentionat certificat de conformitate.

Nu as fi constatat acest fapt, daca nu ar fi trebuit sa schimb anvelopa pe roata respectiva. Am dus masina de urgenta inapoi la reprezentanta si au ramas masca, nu mi-au oferit nici o explicatie plauzibila pentru acest fapt, numai ca vor inlocui piesa.

Ce drepturi am? Daca initial, inginerul din reprezenta a zis ca e o "crima" cum s-a reparat masina pe polita RCA, ce pot sa zic acum, cand insasi serviceul reprez, care ar fi trebuit sa faca lucrari certificate, o da in barea si mai tare? Sunt extrem de revoltat cand ma gandesc ca as fi putut ramane fara frane in urma ambelor reparatii, daca eu nu as fi facut verificari in scurt timp?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Seffer Laurentiu , Consilier juridic 08:49, 30 Noiembrie 2009
Puteti actiona in instanta societatea care va efectuat reparatiile masini in termen de 30 zile de la data constatari defectuase a lucrarilor de reparatii, dar trebuie sa aveti/sa obtineti un raport de expertiza privind dificientele constatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatie auto cu pb. mateid mateid Buna seara, Mi-am reparat masina pe o polita RCA. Azi am dus masina la reprezentanta sa verific calitatea lucrarilor facute de service-ul agreat de ... (vezi toată discuția)
Masina de serviciu Mayev Mayev Buna ziua, Sotul meu a avut in luna noiembrie anul trecut un accident cu masina de serviciu din cauza unei piese de la sistemul de franare, si in decembrie ... (vezi toată discuția)
Accident sau intamplare jannet jannet In data de25.11.2009 ora 18 15 ma indreptam pe E 60 la un moment dat intr o curba la stanga din fata venea un tir cisterna care I se desprinde o anvelopa de la ... (vezi toată discuția)