In data de25.11.2009 ora 18 15 ma indreptam pe E 60 la un moment dat intr o curba la stanga din fata venea un tir cisterna care I se desprinde o anvelopa de la o roata din spate care loveste masina mea avariindu mi masca aripa oglinda si portierele amandoua.Soferul nu a oprit la fata locului a fost gasit de un echipaj de pol intr o vulcanizare din Sighisoara.I a cerut actele pt ca sa mi la se copii ca sa pot repara masina dupa care l a lasat sa plece fara sa I faca vre un PV (pt fapta savarsita), si a continuat drumul.Intreband politistul care a venit la locul faptei unde se incadreaza fapta si ce va suporta soferul vinovat(pt neglijenta si pt parasirea locului accidentului) nu a stiut sa mi raspunda.Ajungand acasa, merg la firma de asigurari a vinovatuli sa mi repar masina si ce I de acolo mi au zis ca n o pot repara pt ca nicaieri nu se gaseste trecut nr de inmatriculare (nici pe asigurare) a vinovatului si eu nu pot demonstra ca el este vinovatul.Am sunat politistul care a anchetat cazul si I am cerut sa cheme soferul si sa l amendeze trimitandu mi PV pt a face demersurile necesare pt a repara masina,el imi raspunde ca are zile libere si dupa aceea vin alegerile si nu are timp de asa ceva
.Cel mai bine sa mai sun eu dupa alegeri .Intrebarea mea este se poate intampla asa ceva in Romania? Sa nu mi pot eu repara masina ca sunt alleger,i sau politistul se poate acuza de neglijenta in serviciu.
1. Masina poate fi identificata dupa nr. de identificare scris in contractul de asigurare , dar pentru asta va este necesara o copie dupa certificatul de inmatriculare al vehiculului sau cartea de identitate.
2. Puteti face o sesizare la politia Rutiera cu pricina, intrucat agentul ar fi trebuit emite un act sanctionator impotriva soferului vinovat.
3. Nu va mai mirati, e posibil orice, fie in Romania, de ziua ei, dar si in alte colturi ale lumii.......