avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Implicat intr-un accident in care eu eram baut dar ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Implicat intr-un accident in care eu eram baut dar vinovatul era celalalt sofer

Am fost implicat intr-un accident rutier in care au fost avariate inca 5 masini in afara de a mea si de masina celuilalt sofer. In urma primelor cercetari facute de echipajele de politie ajunse la locul cu pricina, a reiesit ca soferul aflat in cealalta masina este vinovat de producerea accidentului. Mentionez ca la testarea cu etilotestul mie mi-a iesit alcoolemie de 0,33. Vreau sa stiu daca masinile avariate or sa fie reparate de asigurarea mea sau a celuilalt sofer si eventual daca si masina mea o sa fie reparata de asigurarea ei. Eu circulam pe strada cu prioritate, iar celelalt sofer a iesit de pe o straduta unde avea semnul de stop si m-a lovit in aripa din dreapta proiectanduma in masinile de pe partea stanga. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 14:57, 13 Decembrie 2016
Masinile vor fi reparate pe asigurarea conducatorului auto vinovat de producerea accidentului.
Asta mi-au dat de inteles si domnii politisti dar nu mi-au dat o siguranta deoarece pe parcursul serii si-au permis sa faca si glume.
~ Conținut șters la cerere ~
Pe vremuri, indiferent de cine era vinovat, betivul era vinovatul de serviciu. Acum s-ar putea sa va scoata 50%-50%. Pe de alta parte, din ce stiu eu, asiguratorul CASCO nu despagubeste daca soferul era sub influenta bauturilor alcoolice. Ar trebui sa aveti deja un PV de constatare, acolo vedeti unde va incadrati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto, alcoolemie 0,8 in aer, cine plateste avariile auto? discover discover Azi noapte , stand la semafor cu o alta mașina in fata care staționa si ea .....am fost lovit din spate de o mașina a cărui șofer era in ... (vezi toată discuția)
Accident auto constat amiabil cu despagubire 50% iuliumatei iuliumatei In data de 27.02.2012 in jurul orei 16:00, in timp ce ma aflam cu masina in parcarea unui supermarket din Bucuresti, am vrut sa parchez masina intr-unul din ... (vezi toată discuția)
Asigurari hapeialexandru hapeialexandru Buna ziua. As avea o nelamurire; Pe data de 30 iulie 2011 am avut un accident, eu am avut 0,70 alcool in sange, iar soferul pe care lam lovit nu mi-a ... (vezi toată discuția)