Am fost implicat intr-un accident rutier in care au fost avariate inca 5 masini in afara de a mea si de masina celuilalt sofer. In urma primelor cercetari facute de echipajele de politie ajunse la locul cu pricina, a reiesit ca soferul aflat in cealalta masina este vinovat de producerea accidentului. Mentionez ca la testarea cu etilotestul mie mi-a iesit alcoolemie de 0,33. Vreau sa stiu daca masinile avariate or sa fie reparate de asigurarea mea sau a celuilalt sofer si eventual daca si masina mea o sa fie reparata de asigurarea ei. Eu circulam pe strada cu prioritate, iar celelalt sofer a iesit de pe o straduta unde avea semnul de stop si m-a lovit in aripa din dreapta proiectanduma in masinile de pe partea stanga. Va multumesc.
Pe vremuri, indiferent de cine era vinovat, betivul era vinovatul de serviciu. Acum s-ar putea sa va scoata 50%-50%. Pe de alta parte, din ce stiu eu, asiguratorul CASCO nu despagubeste daca soferul era sub influenta bauturilor alcoolice. Ar trebui sa aveti deja un PV de constatare, acolo vedeti unde va incadrati.
Asigurari
hapeialexandru
Buna ziua.
As avea o nelamurire; Pe data de 30 iulie 2011 am avut un accident, eu am avut 0,70 alcool in sange, iar soferul pe care lam lovit nu mi-a ... (vezi toată discuția)