avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Activitate flo2000

Activitate flo2000

Răspuns la discuția renuntare la recurs
Din ce am inteles de la dvs. degeaba fac cerere inainte de termen pt ca la politie tot dupa primul termen al recursului o sa predau permisul adica o sa inceapa sa scurga cele 90 de zile?
Răspuns la discuția renuntare la recurs
deci pana atunci nu pot face nimic
trebuie sa astept primul termen?
Politia rutiera Iasi mi-a intocmit un proces verbal in urma caruia am primit amenda 540 ron si permisul suspendat 3 luni.Am facut contestatie si am primit o decizie prin care mi s-a admis in parte contestatia primind avertisment,insa masura complementara retineri permisului ramane valabila.Am facut recurs in termenul legal,insa as vrea sa renunt la recurs si sa predau permisul cat mai rapid ca sa nu mai lungesc problema.Ce ar trebui sa fac?Vreau sa-l predau cat mai rapid la politie si sa fac cele 3 luni de suspendare.multumesc mult!
Răspuns la discuția predau sau nu permisul?
Mai sus in sentinta scrie ca a existat contraventia dar fiind la prima abatere se aplica avertismitent.Am mai citit in alte sentinte si se spune clar in decizie ca masura complementara se mentine pe cand la mine nu scrie asa ceva.De unde D-zeu sa intuiesc ca trebuie sa predau permisul daca nu apare acest lucru in decizie sub nici o forma?
Am avut un proces cu politia rutiera Iasi prin care am contestat un p.v. in urma caruia am primit o amenda de 540 ron si masura complementara:permisul suspendat 3 luni.S-a judecat, am primit decizia in care se scria citez:<IN NUMELE LEGI INSTANTA HOTARASTE:SE ADMITE CONTESTATIA IN PARTE,SE APLICA AVERTISMENT.TEREMEN DE RECURS:15 ZILE DE LA DATA COMUNICARII>.Intrebarea mea e :predau sau nu permisul?Mi-a spus un politist ca masura complementara ramane in vigoare.Mi se pare cam absurd atata timp cat nu s-au facut precizari in acest sens,eu am inteles din decizie ca am primit avertisment. As dori un raspuns rapid daca se poate pt ca pe 3 ianuarie imi expira cele 15 zile.Multumesc mult.
Răspuns la discuția contraventie
pai in codul civil spune ca sentintele pronuntate inainte de intrarea in vigoare a noi legi sunt supuse cailor de atac.sau ma insel?
Răspuns la discuția contraventie
Mai am o singura intrebare:mai am dreptul la recurs in conditiile noii reforme in justitie?Instanta s-a pronuntat pe 27 oct 2010,dar nu am primit nimic acasa afland sentinta din condica de sedinte de la judecatorie.Ce ar trebui sa fac ca sa beneficiez de calea de atac a recursului daca nu imi convine hotararea?
Răspuns la discuția contraventie
multumesc pt raspunsuri
Răspuns la discuția contraventie
Ideea e ca trebuie sa plec in curand in strainatate si as vrea sa stiu cum stau in privinta permisului si ce cai de atac as avea la indemana si daca pe perioada recursului(in cazul in care as ataca decizia) permisul ramane la mine.
Răspuns la discuția contraventie
Imi cer scuze nu am inteles prea bine,cunostintele mele juridice tind spre zero:sorry:.Pe mine ma intereseaza daca mi se mai susupenda permisul pt ca admiterea contestatiei s-a facut citez *in parte*.Cand am facut contestatia la judecatorie am cerut anularea p.v.Permisul este la mine,dupa ce am deschis procesul politia mi l-a restituit pe baza certificatului de grefa.
MULTUMESC MULT PT INTELEGERE.