In luna august 2010 am fost surprinsa intr o localitate din judetul fagaras cu 70 de km la ora in localitate.Mi a fost aplicata o amenda de 240 de lei pe care nu am platit o,eu fiind din Sibiu,dupa cateva somatii de plata pe care le am ignorat mi a sosit azi o citatie ca sunt chemata in judecata la judecatoria din Fagaras in 16 martie si ca voi fi obligata sa prestez munca in folosul comunitatii din cauza ca nu am nici un venit.Daca nu ma prezint ce se poate intampla?Vin si ma iau de acasa cu duba sa muncesc?Eu sunt anti-politie.Nu ma voi prezenta nicaieri de bunavoie pentru o amarata de amenda de 240 de lei.
Toata treaba s-a intamplat in februarie si da s-a judecat in fond la 16 septembrie si am primit decizia ieri 28 octombrie(LOST#-o) si am timp sa fac recurs.Intrebarea e daca am sansa la recurs?Ce mai pot zice ?Sa imi iau un avocat?
Am o mare rugaminte pentru cunoscatorii in cauza.Mi s-a suspendat permisul pentru 30 de zile din cauza ca intr- o noapte am depasit o masina la o trecere de cale ferata(necirculata de tren de ani de zile)insa semnalizata.Din nefericire mai in spate fiind noapte nu am observat masina de politie care trecea intamplator pe acolo .M-a oprit si m-a sanctionat desi politistul nu era in control trafic nu avea nici acte nimic la el(reavointa in cea mai pura forma) m-a chemat la sediul politiei sa-mi intocmesca procesul verbal.Am facut contestatie sustinand ca in fata mea masina a franat brusc si de aceea am depasit o pe calea ferata.Au fost audiati un martor al meu(care m-a sustinut) si cel cu masina din fata(care a sustinut politia) si totusi am pierdut.Am vreo sansa daca fac recurs?