avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda neplatita - acum proces cu amenintare munca in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda neplatita - acum proces cu amenintare munca in folosul comunitatii

In luna august 2010 am fost surprinsa intr o localitate din judetul fagaras cu 70 de km la ora in localitate.Mi a fost aplicata o amenda de 240 de lei pe care nu am platit o,eu fiind din Sibiu,dupa cateva somatii de plata pe care le am ignorat mi a sosit azi o citatie ca sunt chemata in judecata la judecatoria din Fagaras in 16 martie si ca voi fi obligata sa prestez munca in folosul comunitatii din cauza ca nu am nici un venit.Daca nu ma prezint ce se poate intampla?Vin si ma iau de acasa cu duba sa muncesc?Eu sunt anti-politie.Nu ma voi prezenta nicaieri de bunavoie pentru o amarata de amenda de 240 de lei.
Cel mai recent răspuns: zinca iulian , utilizator 18:36, 4 Februarie 2011
Inteleg ca in citatie deja ati fost condamnat ? Nici nu a inceput procesul si vi sa si dat verdictul ? #-o Sfatul meu e sa va prezentati si sa aratati motivele pentru care nu ati achitat amenda .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs la hotarare judecatoreasca padre padre In luna aprilie am fost sanctionat cu amenda ca circulam in localitate cu 80 km/h.Am facut contestatie si cei de la politie au depus la judecatorie buletinul ... (vezi toată discuția)
Citatie martor din sibiu pentru prezentare in bucuresti adir2005 adir2005 Buna seara, Am primit o citatie de la Serviciul Investigare a Fraudelor al judetului Ilfov, cu sediul in Bucuresti cum ca, trebuie sa ma prezint in 28.01 la ... (vezi toată discuția)
Situatie incerta a permisului g.a.b.i.. g.a.b.i.. Buna seara ! In speranta ca ma veti putea ajuta cu o parere specializata, am sa va spun sitatie mea. In luna August 2007, am fost surpinsa de radar (camera ... (vezi toată discuția)