avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recurs la hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recurs la hotarare judecatoreasca

In luna aprilie am fost sanctionat cu amenda ca circulam in localitate cu 80 km/h.Am facut contestatie si cei de la politie au depus la judecatorie buletinul de verificare metrologica al aparatului radar expirat si plansa foto cu viteze diferite dar acelasi timp(15,10.14) toate pozele sunt in aceasi secunda .M-a m prezentat la proces si am castigat pe documentele depuse de iei dar cei de la politie au facut recurs la hotarare este nevoie sa angajez avocat sau folosesc acelasi argumente ? Pot sa pierd ?
Cel mai recent răspuns: Gheorghe Florin , Consilier juridic 21:22, 28 Martie 2018
Nu este absolut necesar sa angajați un avocat. Puteti sa va reprezentați singur asa cum ati facut si pe fond.
Da. Exista posibilitatea sa puteti pierde apelul dar nu este sigur că se va întâmpla asta
Vedeți pe ce argumente se bazeaza apelul lor.
Ultima modificare: Duminică, 22 Octombrie 2017
Gheorghe Florin, Consilier juridic
mi a sosit motivarea la apelul politiei in care arata ca eram in localitate cind am fost surprins de radar si filmarea in care apare ca loganul meu in 3 pistoane e mai tare decat un ferrari toate filmarea aprox 30 sec. am vit de 49 km/h si la secunda 12-13 sare(miime de secunda creste ) vit 80 km/h dupa care scade la 30 km/h
In spatele dvs mai sunt / se vad si alte masini?
nu eu nu contest viteza cu toate ca as putea in 30 s cat are filmarea 1 miime de secunda apare 80 km/h dupa care scade la 49 ,eu contest buletinul metrologic expirat la data contraventiei+ ei sunt obligati sa puna deasupra gurilor de aerisire de la parbriz o placa (de ce nu folosesc radarul pe ploaie sau zapada ?)ca daca dau drumul la ventilator creste viteza tintei ma deranjaza ca eu trebuie sa mai pierd o zi la tribunal si ei o dadura sa se judece in lipsa as dori sa dovedesc ca sunt atat de striviti ca eu(verif.metrologica expirata) am zis ceva si ei imi spun ca sunt in localitate pot sami recuperez bani pe ziua de munca pierduta dacanu mi angajez avocat ma plimb cu taxi de 100 lei le duc bonul ca mam dus la tribunal dar vreau sa plateasca de prostie ca nu stiu sa plateasca si sa priveasca cei care intocmesc aceste aberati ca daca era unul amarit in piata cu cantar fara verificare il bagau la frauda si furt ei ce au facut
Ultima modificare: Marți, 24 Octombrie 2017
padre, utilizator
M-as si astept sa aduca acum certificatul metrologic valabil... Am crezut ca din eroare l-au prezentat pe cel expirat

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala - permis conducere srgstancu srgstancu Buna Ziua, Am fost surprins de radar cu viteza de 101 km/h in localitate ( legal 50 km/h ) si mi-a fost suspendat permisul pe 90 de zile.Agentul a gresit ... (vezi toată discuția)
Amendă radar. este corect ca viteza înregistrată de aparatul radar să fluctueze de la 45km/h la 92km/h în aceeași secundă? Adrian Matei Adrian Matei Este corect ca viteza inregistrata de aparatul radar sa fluctueze de la 45km/h la 92km/h in aceeasi secunda? Mai précis in 0.14 secunde ( 7 frame-uri 50/s ... (vezi toată discuția)
Expertiză împotriva aparatului radar al poliției cezarad cezarad Vă rog să îmi spuneți și mie cum aș putea combate proba cu înregistrarea de pe apartul radar al Poliției ? Să presupunem că pe înregistrări nu se ... (vezi toată discuția)