buna seara nu stiu daca am nimerit tocmai bine dar am o problema spinoasa si mi-e frica sa nu dau gres>urmeaza sa vand o casa unor tineri prin programul prima casa banca le acorda 44000e ei dau avans 3000 iar restul de 6000 ar trebui sa-lea din fonduri proprii pe care ei nu le au, dar doresc ca in 6 luni sa mi achite integral.Eu la momentul vanzarii va trebui sa declar ca am primit bani toti ceea ce nu e adevarat.ce ma sfatuiti sa fac in acest caz.Ce acte notariale trebuiesc facute ca eu sa fiu sigura ca in cele 6 luni imi voi recupera restul de bani.Va multumesc anticipat.
nu sunt pfa si nu am platit, sanatate nici alte dari in afara de impozitul luat de contabila.mai am o intrebare daca sotul meu lucreaza ca sa beneficieze de stimulent, trebuie mai intai sa intre in cic si apoi sa solicite stimulentul sau se poate solicita stimulentul si nu cic.va multumesc
am si eu o intrebare in momentul nasterii copilului voi avea 17 luni consecutive lucrate la primarie, dar cu contract de prestari servicii, si de la contabila am aflat ca impozitul pe care mi-l retinea in fiecare in luna si anume 16%, se varsa tot la gramada la finante si nu nominal.in cazul acesta eu beneficiez de cic.
multumesc