avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Activitate ianu

Activitate ianu

Răspuns la discuția carte de munca
dar statele de plata sunt semnate,nu?(de catre cine,nu stiu)atunci cum se poate face dovada neachitarii drepturilor salariale si ale altor drepturi banesti?probabil la fel s-a intamplat si cu cartea de munca.cineva,contabila probabil a semnat in locul meu.ei unde pot sa-i fac plangere?
Discuție carte de munca
am facut sesizare la itm arad fostului angajator pentru neachitarea drepturilor salariale,neacordarea concediului de odihna,orelor suplimentare,cat si pentru refuzul de a-mi elibera cartea de munca.in raspunsul primit de la itm mi-i s-a spus sa ma prezint la sediul firmei dupa cartea de munca(cu banii nu ma poate ajuta,trebuie sa mi-i recuperez in instanta).degeaba.fostul angajator(tepar)refuza sa mi-o elibereze.sediul firmei este la locuinta particulara a fostului patron,si nu vor sa ma primeasca.ce sa fac ?sa merg din nou la itm?
Buna.lucrez la o firma de constructii,de marime mica(10 muncitori),sunt angajat cu contract de munca,dar,patronul refuza sa-mi acorde concediu de odihhna pe,atentie,anul trecut,nu am fost remunerat pentru asta,si nici indemnizatia de concediu nu am primit-o.ba mai mult,nu exista pontaje,state de plata,registru de evidenta a angajatilor.ne-a obligat sa lucram ore suplimentare,iar acestea nu ne-au fost platite.,as dori un sfat.(fara itm,)