dar statele de plata sunt semnate,nu?(de catre cine,nu stiu)atunci cum se poate face dovada neachitarii drepturilor salariale si ale altor drepturi banesti?probabil la fel s-a intamplat si cu cartea de munca.cineva,contabila probabil a semnat in locul meu.ei unde pot sa-i fac plangere?
am facut sesizare la itm arad fostului angajator pentru neachitarea drepturilor salariale,neacordarea concediului de odihna,orelor suplimentare,cat si pentru refuzul de a-mi elibera cartea de munca.in raspunsul primit de la itm mi-i s-a spus sa ma prezint la sediul firmei dupa cartea de munca(cu banii nu ma poate ajuta,trebuie sa mi-i recuperez in instanta).degeaba.fostul angajator(tepar)refuza sa mi-o elibereze.sediul firmei este la locuinta particulara a fostului patron,si nu vor sa ma primeasca.ce sa fac ?sa merg din nou la itm?
Buna.lucrez la o firma de constructii,de marime mica(10 muncitori),sunt angajat cu contract de munca,dar,patronul refuza sa-mi acorde concediu de odihhna pe,atentie,anul trecut,nu am fost remunerat pentru asta,si nici indemnizatia de concediu nu am primit-o.ba mai mult,nu exista pontaje,state de plata,registru de evidenta a angajatilor.ne-a obligat sa lucram ore suplimentare,iar acestea nu ne-au fost platite.,as dori un sfat.(fara itm,)