avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... refuz concediu odihna.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

refuz concediu odihna.

Buna.lucrez la o firma de constructii,de marime mica(10 muncitori),sunt angajat cu contract de munca,dar,patronul refuza sa-mi acorde concediu de odihhna pe,atentie,anul trecut,nu am fost remunerat pentru asta,si nici indemnizatia de concediu nu am primit-o.ba mai mult,nu exista pontaje,state de plata,registru de evidenta a angajatilor.ne-a obligat sa lucram ore suplimentare,iar acestea nu ne-au fost platite.,as dori un sfat.(fara itm,)
Cel mai recent răspuns: dgnConsulting , Contabil 17:05, 31 Octombrie 2010
Daca nu doriti sa sesizati ITM-ul singura alternativa care va mai ramane este sa va cereti drepturile in instanta.
Angajatorul este obligat de lege sa va acorde CO aferent anului trecut pana la sfarsitul anului acesta; faceti cerere scrisa pentru acest CO poate merge doar cu cerere... plata CO fara acordarea efectiva a acestuia este de asemenea ilegala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediului de odihna neefectuat, dupa incetarea cim daniela marin daniela marin Buna ziua. Mi-ar fi de mare ajutor daca cineva ar putea sa ma lamureasca cu privire la procedura care trebuie urmata in situatia urmatoare: -Dupa incetarea ... (vezi toată discuția)
Refuz/neacordare co KiralyOtto KiralyOtto Buna ziua, Va descriu cazul meu pe scurt, cu speranta ca ma puteti ajuta cu un sfat. Sunt angajat din luna Martie 2015 pana in prezent. In luna Octombrie as ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare neplatite sorin_oo7 sorin_oo7 Lunar lucrez aproximativ 280 de ore si nu mi se platesc deloc orele suplimentare desi sunt obligat "verbal" sa lucrez circa 11 ore pe zi (in contract scrie ca ... (vezi toată discuția)