Buna seara.pt. aceste motive instanta hotareste:1)-neinceperea urmaririi penale a sus-numitului...2)-cheltuielile judiciare sunt suportate de stat..si 3)-solutia se comunica,atat ...sper sa ma lamuriti dumneavoastra,desi am facut deja contestatie la rezolutie,pasul care urmeaza nu mai stiu ,pt ca nimeni nu iti da nici o informatie...Va multumesc!
Inteleg ca reprezinta solutia procurorului,dar nu este adevarat ceea ce se spune in rezolutie.Fostul concubin avea sa-mi plateasca pe lunile aprilie 2009-noiembrie2009,conform deciziei civile din 2009,pronuntata la judecatorie.Sa va spun cum scrie in rezolutie:Citez:incepand cu decembrie 2009,faptuitorul a achitat suma aferenta lunar,reprezentand plata pensiei de intretinere.Pe parcursul actelor premergatoare,faptuitorul a achitat partial si suma restanta(am intr-adevar un cupon cu suma de 30 ron de la el,dar in rest nimic).Mai scrie in rezolutie,citez:avand in vedere ca instanta de civil nu precizeaza modalitatea de plata a sumei restante,iar de la ramanerea definitiva a sentintei,faptuitorul a achitat cu buna credinta obligatia legala,depunand staruinte in achitarea intregii sume restante(ceea ce iar nu este adevarat,pt.ca de cate ori m-am intalnit cu el mi-a spus ca pot sa fac cate plangeri vreu ,ca imi va dovedi ca nu imi va plati niciodata suma restanta).In temeiul art.228,alin.6 C.p.p.raportat la art.10,lit.d C.p.p.va multumesc daca mi-ti mai da un sfat.cu mult respect.
Buna ziua si sarbatori fericite tuturor!As dori sa va pov.ce mi s-a intamplat.Sunt despartita de concubinul meu, cu care am un baietel de 2 ani si 3 luni.L-am dat in judecata pt. pensia alimentara restanta pe 7 luni(nu este o suma mare 1470,dar totusi),am facut o plangere penala la politie,dar mi-a venit raspunsul astazi si va spun drept am ramas socata...aceasta hartie care mi-a venit este intitulata REZOLUTIE.Citez:examinand actele premergatoare efectuate in cauza si referatul politiei din 28.10.2010,cu propunere de neincepere a urmaririi penale impotriva...x,deoarece el a achitat cu BUNA CREDINTA obligatia legala,ceea ce nu este adevarat.va rog din suflet sfatuiti-ma ce trebuie sa fac?mai scrie de asemenea ca,citez:Confirm:neinceperea urmaririi penale impotriva numitului x,cheltuielile judiciare raman in grija statului si punctul 3 ca solutia se comunica.Va rog dati-mi un raspuns.Va multumesc!
Am cunoscut un barbat cu care am stat 1 an.Din aceasta relatie a rezultat un copil.Nu asta ar fi problema ca nu plateste pt copil,dar am facut un credit pe numele meu si i- am aranjat apartamentul ;(termopane la 3 camere,bucatarie baie ,usa metalica plus altele).Problema este ca el ce -a cumparat pt. apartament, aceste lucruri le- a luat pe numele lui,dar banii eu i- am scos din banca si acum platesc timp de 10 ani pt. ca m -am despartit de el.Va rog dati-mi un sfat .Cum trebuie sa procedez?Va multumesc!#-o:help::oops: