Am cunoscut un barbat cu care am stat 1 an.Din aceasta relatie a rezultat un copil.Nu asta ar fi problema ca nu plateste pt copil,dar am facut un credit pe numele meu si i- am aranjat apartamentul ;(termopane la 3 camere,bucatarie baie ,usa metalica plus altele).Problema este ca el ce -a cumparat pt. apartament, aceste lucruri le- a luat pe numele lui,dar banii eu i- am scos din banca si acum platesc timp de 10 ani pt. ca m -am despartit de el.Va rog dati-mi un sfat .Cum trebuie sa procedez?Va multumesc!#-o:help::oops:
o actiune pe imbogatire fara justa cauza
aveti grija ca o asemenea actiune este supusa termenului general de prescriptie de trei ani.
cu privire la dovezi , invocati imposibilitate morala de preconstituire a unui inscris pt. sumele pe care i le-ati dat pt. cumpararea bunurilor pe care ulterior le-a incorporat in apartamentul proprietatea lui.
In legatura cu creditele nu aveti ce face, vi le-ati asumat. Nu aveti nici un drept de creanta, adica nu puteti sa recuperati nimic, pt ca el a cumparat bunurile pe numele lui.
Dar in legatura cu copilul, de ce nu solicitati instantei incredintarea si tatal sa plateasca pensie alimentara?