avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... rata pt fostul concubin
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

rata pt fostul concubin

Am cunoscut un barbat cu care am stat 1 an.Din aceasta relatie a rezultat un copil.Nu asta ar fi problema ca nu plateste pt copil,dar am facut un credit pe numele meu si i- am aranjat apartamentul ;(termopane la 3 camere,bucatarie baie ,usa metalica plus altele).Problema este ca el ce -a cumparat pt. apartament, aceste lucruri le- a luat pe numele lui,dar banii eu i- am scos din banca si acum platesc timp de 10 ani pt. ca m -am despartit de el.Va rog dati-mi un sfat .Cum trebuie sa procedez?Va multumesc!#-o:help::oops:
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 19:14, 31 Octombrie 2010
tu trebuie sa platesti asta e
o actiune pe imbogatire fara justa cauza
aveti grija ca o asemenea actiune este supusa termenului general de prescriptie de trei ani.
cu privire la dovezi , invocati imposibilitate morala de preconstituire a unui inscris pt. sumele pe care i le-ati dat pt. cumpararea bunurilor pe care ulterior le-a incorporat in apartamentul proprietatea lui.
Ultima modificare: Duminică, 31 Octombrie 2010
praporgescu, utilizator
In legatura cu creditele nu aveti ce face, vi le-ati asumat. Nu aveti nici un drept de creanta, adica nu puteti sa recuperati nimic, pt ca el a cumparat bunurile pe numele lui.

Dar in legatura cu copilul, de ce nu solicitati instantei incredintarea si tatal sa plateasca pensie alimentara?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Escroaca sentimentala blondulfane blondulfane Timp de 10 ani am avut o relatie cu o colega de serviciu,timp in care i-am oferit diverse obiecte,dar si efectuarea unor lucrari la apartamentul ei(constand in ... (vezi toată discuția)
Recuperare bunuri partaj abigaildaniela abigaildaniela am incheiat un divort..m-am intors acasa la fostul pt a i mai da o sansa .intre timp am facut unele investitii prin casa .lucrurile nu au mers bn si am plecat ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare cu uzufruct viager marinelatania marinelatania am cumparat de la mama o garsoniera de 21 mp platind 250 mil anticipat platiandu-i 3 credite la banci restante utente de 2 ani si datorii diverse persoane si ... (vezi toată discuția)