avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Escroaca sentimentala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Escroaca sentimentala

Timp de 10 ani am avut o relatie cu o colega de serviciu,timp in care i-am oferit diverse obiecte,dar si efectuarea unor lucrari la apartamentul ei(constand in renovarea bai,dormitorului,bucatariei).Toate aceste lucrari fiind efectuate de mine pe cheltuiala mea -undeva la 30 000 Euro.Am inlocuit ferestrele cu unele termopan,usile din interior,gresie ,faianta,parchet laminat.Am construit mobilierul de bucatarie,dormitorul .I-am cumparat electrocasnice(cuptor incorporabil,plita incorporabila,hota incorporabila,cuptor cu microunde,robot de bucatarie,televizor,aspirator,telefon mobil,cafetiera si multe altele)Acum m-a parasit spunand ca in tot acest timp nu a existat nimic intre noi.Va intreb ce trebuie sa fac pentru a-mi recupera aceste bunuri dar si o parte din banii pe care i-am cheltuit cu amenajarea apartamentului.
Nu prea cred ca aveti sanse sa faceti ceva sub aspect judiciar.

V-ati pacalit si asta este...

Daca va mai aventurati si in alte combinatii judiciare neavenite veti mai cheltui bani si tot veti pierde...
Bunurile pe care aveti facturi le puteti revendica.. acuma depinde si care e situatia, le-ati luat pt dvs, i le-ati facut cadou.., iar pt imbunatatiri aveti un drept de creanta insa pt care curge un termen de prescriptie de 3 ani. Termenul curge de la data de la care se naste dreptul la actiune..
Ultima modificare: Luni, 22 August 2016
gi-jane2, moderator
Si daca are facturi eu cred ca il costa totul mai mult decat face.

Nu poate lua tencuiala dupa pereti...

Bunurile cum sunt plite,etc...e posibil sa i le dea ea...fara proces...

Oricum cam pare ca le-a facut cadou...si daca sunt cadou nu prea se pot lua...

Un proces de acest fel e mult prea complicat pentru a se merita...
@blondulfane, tot ce ati facut in decursul timpului, (1) ati facut-o pentru propria placere (a oferi, este in fapt o satisfacere a nevoii donatorului) si (2) ati facut-o sub forma operatiunii juridice denumita - dar manual - care in esenta este o donatie, care la randul ei are un caracter irevocabil. Deci ...asa cum vi s-a spus ... atentie mare pe viitor.

P.s. voi fi sincer cu dvs. - la prima citire a mesajului dvs. am crezut ca este o gluma, sau o faza din seria B.D. in actiune sau B.D. la munte si la mare. No offence !
Timp de 10 ani am avut o relatie cu o colega de serviciu,timp in care i-am oferit diverse

Chiar dvs afirmati ca i-ati oferit, deci nu ati imprumutat-o, nu v-a cerut ea bani pt renovare.In cei 10 ani banuiesc ca ati stat impreuna in apartamentul ei. Socotiti chiria pe 10 ani pe care nu cred ca ati platit-o. Suma e mult supraestimata 30.000 euro.
Faptul ca dupa 10 ani v-ati despartit nu va da dreptul s-o faceti escroaca!

Alte discuții în legătură

Act de vanzare cumparare teodorescu_mgv@yahoo.com teodorescu_mgv@yahoo.com buna ziua am si eu nevoie de un sfat, am vandut un apartament in bucuresti acum aprox 2 luni, inainte de vanzare( de a se face actul de vanzare cump la ... (vezi toată discuția)
Drept de creanta prescris? lolo0112 lolo0112 in cadrul unui proces de succesiune, unul dintre succesori cere sa se constate ca are un drept de creanta reprezentand imbunatatirile aduse de catre el masei ... (vezi toată discuția)
Vânzare apartament ,,liber de toate bunurile mobile": ce înseamnă, mai exact, asta și ce pot să-mi iau din apartament pentru a nu avea discuții? Barbarosa Barbarosa Ajutati-ma va rog cu un sfat. Am vandut in urma cu o luna apartamentul in care locuiesc si in pretul acestuia era inclus si o mare parte din mobilier. ... (vezi toată discuția)