avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare cumparare cu uzufruct viager
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare cumparare cu uzufruct viager

am cumparat de la mama o garsoniera de 21 mp platind 250 mil anticipat platiandu-i 3 credite la banci restante utente de 2 ani si datorii diverse persoane si magazine la tara.am restructurat complet garsoniera si reutilat cu geamuri termopan si usa metalica parchet ,mobila si bucatarie inclusiv electrodomestice.am facut si un ordin de plata lunar de 200 ron cu specificatie rata garsoniera ,pt a nu avea pr cu frati sau cu mama.in concluzie garsoniera asta deja ma costat peste 500 mil dublu de valoare pietei si am probleme cu frati si mama care solicita la infinit bani.ce pot sa fac.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:33, 19 Martie 2014
In titlu spuneti ceva de uzufruct, ati facut uzufruct viager mamei?
Ati facut vreun act ( translativ de proprietate) sau doar ati platit si refuza sa semnati un contract ?
am facut act de vanzare cumparare notarial cu uzufruct viager.am platit tot si nu sunt dispusa sa mai platesc de trei ori pretul.nu pun in discutie uzufructul eu nu folosesc garsoniera era doar o investitie pt fica mea pe viitor.
Nu inteleg care e problema, aveti contract, nu ar trebui sa aveti vreo temere si nici sa dati bani. Poate sa ii dati mamaei asa, ca ajutor daca e in nevoie, oricum, fara legatura cu contractul..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vânzare și de constituire a uzufructului viager achitat cu banii soacrei. poate fratele soțului să-l atace după decesul ei, și ce se întâmplă cu bunul dacă divorțăm? V.elena.i V.elena.i Buna ziua. In vara am cumparat o garsoniera care se intituleaza ca mai sus... Problema este urmatoarea. Soacra mea, mama sotului, dupa vanzarea unui apartament ... (vezi toată discuția)
Evacuare luana6509 luana6509 Buna ziua ,mama mea locuiesteintr-o locuinta ce a fost a primariei ,devenind acum proprietara a acestui imobil din august 2012 incheind un contract de ... (vezi toată discuția)
Vanzare masa succesorala? Al3xx3 Al3xx3 Buna ziua.As vrea sa va prezint o situatie cu care ma confrunt...in urma cu 5 ani am cumparat de la mama o garsoniera,ea detinand 2 identice.Am facut un ... (vezi toată discuția)