avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evacuare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evacuare

Buna ziua ,mama mea locuiesteintr-o locuinta ce a fost a primariei ,devenind acum proprietara a acestui imobil din august 2012 incheind un contract de vanzare-cumparare cu primaria.Pe timpul contractului de inchiriere a fost trecuta in contract o fica ,ce doreste sa-i faca evacuarea deoarece nu o ajuta cu nimic din contra nu contribuie la cheltuielile comune ,,consum energie electrica , apa, etc..,,mama mea avand ca venit un ajutor financiar de 110 lei pe luna .Fica a schimbat in locuinta doua geamuri termopan si a pus o usa pe timpul contractului de inchiriere cu primaria ,deci nu era locuinta proprietate personala a mamei . In prezent sunt in litigiu,mama fiind reclamanta , iar fica parata,care a cerut sa o despagubeasca reclamanta pentru investitiile facute la imobilul ce atunci era al primariei.Parata a solicitat dreptul de retentie asupra imobilului.
Cel mai recent răspuns: luana6509 , utilizator 12:08, 16 Aprilie 2013
Dca reclamanta are pretentii cu privire la investitiil efacute inainte de cumparare, parata are posibilitatea de a chema in garantie vanzatorul. Simplu.
INVESTITIA E FACUTA DE CATRE PARATA INAINTE CA ACEST IMOBIL SA FIE CUMPARAT DE CATRE RECLAMANTA
reclamanta are dreptul de a cere evacuarea paratei , subliniez RECLAMANTA fiind acum proprietara exclusiva a imobilului in discutie? Reclamanta are obligatia de a despagubi parata investitia fiiind facuta acum 2 ani deci inainte de a fi reclamanta proprietara de drept a imobilului si ce trebuie sa faca reclamanta in momentul de fata ?
in acest moment parati locuiesc fara titlu locativ in imobilul reclamantei fiind recalcitranti si hartuiesc psihic reclamanta care e in varsta de 73 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de retentie PGG PGG sa facut partajul in 2008,rara stirea mea,am aflat acum cateva luni,am deschis un proces care este pe rol cu drept de retenti,pana la solutionarea procesului ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez de la parati contravaloarea uzurii bunului meu? proces_ro proces_ro In anii 2005, 2006 au fost facute renovari in locuinta mea de catre cei cu care ma aflu in prezent in process (paratii), care au incheiat 3 contracte de ... (vezi toată discuția)
Spete admiterea actiunii in evacuarea chiriasului bazat pe inaplicabilitatea oug 40/1999 Corina Capotã Corina Capotã Am initiat acest topic in speranta ca aveti spete in ceea ce priveste admiterea acţiunilor în evacuarea chiriaşilor bazat pe inaplicabilitatea prevederilor ... (vezi toată discuția)