am o nelamurire cine ma poate ajuta ? fratele meu cumpara apartamentul mamei prin prima casa si automat va ramane pe numele lui si vrea sa ia o garsniera mamei pe care am zis sa o treaca normal pe numele meu...eu sunt casatorit si mama nu vrea sa o cumpere pe numele meu invocand ca nu are incredere daca voi divorta ce va face ea ca se imparte garsiniera fiind pe numele meu! pot face in acest caz act de vansare-cumparare a gasonierei pe numele meu si o clauza la notar precum ca sotia mea nu are pretentii la ea in caz de divort ? multumesc!
salutare...as dori si eu o informatie daca se poate! am fost dat in somaj anul trecut in octombrie si am beneficiat de somaj pana in aprilie dupa care am fost angajat cu carte de munca pe perioada nedeterminata si pana in prezent am beneficiat si de cei 30% din somaj! acum in noiembrie 2010 seful doreste sa ma dea in somaj!intrebarea este mai beneficiez de somaj daca in acest timp am luat 30%? am uitat sa zic ca firma care m-a angajat din somaj nu este aceeasi de la care am plecat in somaj anul trecut>