salutare...as dori si eu o informatie daca se poate! am fost dat in somaj anul trecut in octombrie si am beneficiat de somaj pana in aprilie dupa care am fost angajat cu carte de munca pe perioada nedeterminata si pana in prezent am beneficiat si de cei 30% din somaj! acum in noiembrie 2010 seful doreste sa ma dea in somaj!intrebarea este mai beneficiez de somaj daca in acest timp am luat 30%? am uitat sa zic ca firma care m-a angajat din somaj nu este aceeasi de la care am plecat in somaj anul trecut>
1. Veti beneficia de indemnizatie de somaj de fiecare data cand indepliniti conditiile legale:
- sa va inceteze CIM din motive neimputabile dvs.;
- in ultimele 24 de luni sa aveti 12 luni lucrate si cotizate la somaj.
2. Din ultimele 24 de luni scadeti lunile in care ati fost in somaj si trebuie sa va ramana 12 luni lucrate si cotizate la somaj.
3. Cele 12luni nu trebuie sa fie neaparat consecutive si nici neaparat la acelasi angajator.
4. Primirea celor 30% nu va impiedica sa primiti indemnizatia de somaj.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Ajutor de somaj
mariadiana
Mai pot sa beneficiez de indemnizatie de somaj daca dupa 9 luni de somaj mai lucrez o luna sau doua luni tinand cont ca legea prevede ca in decursul de 2 ani ... (vezi toată discuția)
Somaj
Dana_Burcea
buna ziua,am lucrat 3 luni la o firma ,dupa care mi au spus ka ma vor trimite in somas,dar eu am mai fost 7 luni in somas,din noiembrie pana in mai anul ... (vezi toată discuția)