avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Conventie matrimoniala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Conventie matrimoniala

am o nelamurire cine ma poate ajuta ? fratele meu cumpara apartamentul mamei prin prima casa si automat va ramane pe numele lui si vrea sa ia o garsniera mamei pe care am zis sa o treaca normal pe numele meu...eu sunt casatorit si mama nu vrea sa o cumpere pe numele meu invocand ca nu are incredere daca voi divorta ce va face ea ca se imparte garsiniera fiind pe numele meu! pot face in acest caz act de vansare-cumparare a gasonierei pe numele meu si o clauza la notar precum ca sotia mea nu are pretentii la ea in caz de divort ? multumesc!
Foarte incurcat, daca nu va veti intelege tot in instanta ajungeti cu toate deghizarile astea de acte!
Faceti lucrurile legal si transparent, fara simulari si fiecare sa ramana cu ce plateste.

Nu clauza la notar, ci conventie cu plata la valoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Increderea in nevasta ma costa scump acum! gogudany gogudany Buna ziua tuturor! Va rog sa ma ajuta-ti cu un sfat. Am sa va relatez o poveste de incredere cu final tragic! M-am casatorit in 2002 in Noiembrie,locuiam in ... (vezi toată discuția)
Cumpărare casa de către părinți Alxzav26tm Alxzav26tm Bună ziua! Daca mama mea vrea sa cumpere o casă pentru mine și soția mea, trebuie să o treacă pe numele ei pentru a nu avea probleme legale/de ... (vezi toată discuția)
Eu, tata și fratele deținem un apartament moștenit în urma decesului mamei. cum putem face ca doar fratele, împreună cu soția, să devină proprietari? cataleata cataleata Buna ziua, Deținem un apartament moștenit in urma decesului mamei,eu tata si fratele. Tatăl va renunța la partea lui si eu la fel ca sa ramana fratele ... (vezi toată discuția)