Neata tuturor!Sunt PFA Taxi si am oarece ramasite la plata impozitelor(forfetare).La 28.02.2010-respectiv 31.08.2010 PMB nu mi-a prelungit autorizatia taxi,i-am dat in judecata si am proces in luna mai 2011.Intrebare:acel certificat de grefier IMI DA sau NU dreptul de a presta activitate taxi?!Mentionez ca sunt in regula cu TOATE celelalte documente specifice,mai putin autorizatia taxi si colantul "28.02.2015" .Ce pot face pana atunci,avand rate bancare lunare de cca. 2100 ron pana in 2017,adica inca 6 ani?!
DA,bineinteles!Sunt trecut oficial la rubrica "tatal",si mentionez ca acea contributie financiara a mea pt.cresterea minorei depaseste cu mult limita pe care mi-o putea impune vreo instanta.Alta decat cea morala...
Am avut o relatie de concubinaj de 5 ani si avem impreuna o fetita de 4 ani.Ne-am despartit,iar acum doamna a cunoscut un cetatean strain in a carui tara vrea sa se stabileasca.Ma ameninta ca-mi va lua si fetita,cu sau fara acordul meu.Exista acest risc pt.mine,sa ma trezesc intr-o zi cu copilul "exportat",si eu sa privesc neputincios?Mentionez ca in momentul de fata minora se afla in intretinerea dansei,cu contributia mea financiara neimpusa de vreo instanta,ci doar de calitatea mea de parinte.Va multumesc anticipat pt.lamuriri.