avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA Taxi
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA Taxi

Neata tuturor!Sunt PFA Taxi si am oarece ramasite la plata impozitelor(forfetare).La 28.02.2010-respectiv 31.08.2010 PMB nu mi-a prelungit autorizatia taxi,i-am dat in judecata si am proces in luna mai 2011.Intrebare:acel certificat de grefier IMI DA sau NU dreptul de a presta activitate taxi?!Mentionez ca sunt in regula cu TOATE celelalte documente specifice,mai putin autorizatia taxi si colantul "28.02.2015" .Ce pot face pana atunci,avand rate bancare lunare de cca. 2100 ron pana in 2017,adica inca 6 ani?!
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 17:38, 2 Noiembrie 2010
nu puteti presta activitatea fara autorizatie , certificatul primit nu are nici o legatura cu reinoirea sau prelungirea autorizatiei!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa pt eliberarea/vizarea autorizatiei de functionare Cs    B Cs B Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: Mama lucreaza ca PFA (coafeza). Este inregistrata la ONRC si are autorizatie de functionare eloberata ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 4932 am dreptul sa am angajati? adrianr adrianr Buna ziua, In anul 2004 am infiintat un PFA, care prin anul 2008 l-am schimbat in I.I. ca sa pot sa am angajati. In urma cu o luna am un control de la ... (vezi toată discuția)
Pfa sau af pentru croitorie? miruna82 miruna82 Un pensionar medical grad III, croitor de meserie, doreste sa se autorizeze pentru prestarea de servicii de croitorie, inclusiv pentru comertul cu astfel de ... (vezi toată discuția)