avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Activitate kristina_yldiko

Activitate kristina_yldiko

va implor sa ma ajutati.
. viitorul meu sot in urma cu 2 ani mai precis pe 15 sept 2009 a avut un accident rutier in afara localitatii. el a intrat in depasire pe un sector de drum unde depasirea era permisa asigurandu-se mai intai si dupa aia efectuand manevra de depasire ia aparut in fata un moped pe care la lovit cu partea stanga a masinii lui o autoutilitara renault kangoo. barbatul de pe moped{de etnie rroma)a suferit leziuni la picior rupanduise artera femurala si murind mai apoi la 45 de min dupa producerea accidentului. persoana care sotul meu a vrut sa o depaseasca sa oprit auzind bubuitura. eu la locul accidentului am ajuns dupa 30 35 minute. cand am ajuns disperata fiind am intrebat pe toata lumea ce sa intamplat la care martorul cel care a oprit mia spus ca nici el nu la vazut pe motociclist. in fine mai apoi la politie a declarat ca la vazut dupa mai spusese ca nu la vazut nici el la soacra mea, socrul meu matusa sotului meu, unchiul sotului meu unui coleg deal sotului meu.. motociclistul nu avea vesta reflectorizanta, era baut 0.5 in sange, nu avea permis de conducere si nici un fel de document cu privire la vreun curs de mopede nu avea nici un act pe scuter.sa efectuat expertiza din care a rezultat ca e culpa comuna sotul meu avea aprox 80 la ora in afara localitatii si nu consumase bauturi alcolice vina lui fiind neasigurare la efectuarea manevrei de depasire iar la cel decedat ca nu acirculat pe marginea drumului ci aproape pe mijlocul drumului(aproape de ax) ca era baut, ca nu avea drept de a conduce, permis sau vreun curs. procesul este pe rol si urmeaza sa se pronunte sentinta in 26 aprilie. daca se va da o culpa comuna ce se intampla?
noi vrem sa ne luam o casa dar ne e frica ca ne va obliga sa le dam banii el avand 5 copiii minori?

spunetimi va rog la culpa comuna ce se intampla? el nu a mai avut niciodata permisul luat nu a incalcat niciodata legea ce ni se poate intampla?
ii poate lua permisul, bine el de 2 ani are dovada, deoarece permisul ia fost retinut si in fiecare luma isi prelungeste dovada.
va implor sa ne ajutati

Răspuns la discuția credit neplatit
cat timp ma vor urmari?
Discuție credit neplatit
Buna, as dori si eu o lamurire in urma cu doi ani am luat un credit de nevoi personale fara giranti si fara garantii.dupa un an am ramas fara loc de munca si fara nici un venit.nu am mai platit creditul, banca ma trimis in judecata si a cerut executare silita. sentinta a fost data in februarie anul acesta. Ma tot suna de la recuperari sa le dau ceva banii in fiecare luna,ca imi fac reduceri etc. eu nu am nici o sursa de venit,nimik pe numele meu si traiesc din salariul pretenului meu.Cst ms urmareste banca?ce sa fac in situatia aceasta?