avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit neplatit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit neplatit

Buna, as dori si eu o lamurire in urma cu doi ani am luat un credit de nevoi personale fara giranti si fara garantii.dupa un an am ramas fara loc de munca si fara nici un venit.nu am mai platit creditul, banca ma trimis in judecata si a cerut executare silita. sentinta a fost data in februarie anul acesta. Ma tot suna de la recuperari sa le dau ceva banii in fiecare luna,ca imi fac reduceri etc. eu nu am nici o sursa de venit,nimik pe numele meu si traiesc din salariul pretenului meu.Cst ms urmareste banca?ce sa fac in situatia aceasta?
Cel mai recent răspuns: kristina_yldiko , utilizator 16:30, 5 Noiembrie 2010
va vor pune poprire pe salariu, cand va veti angaja
cat timp ma vor urmari?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita? adi1985ab adi1985ab Buna ziua. As avea si eu unele nelamuriri, sper sa aveti bunavointa sa imi raspundeti. Dupa 2007-2008 am contractat unele credite de nevoi personale. Sume sub ... (vezi toată discuția)
Imprumut de la o banca din grecia gabi_minciuna@yahoo.com gabi_minciuna@yahoo.com in urma cu 2 ani am facut un imprumut la o banca din Grecia am platit un an ,am ramas fara munca si de cateva luni nu am platit ,din cate stiu aceasta banca ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit nevoi personale ionut709 ionut709 Buna ziua.Am un credit de nevoi personale la banca, am intarziat 100 de zile cu plata ratelor, nu au facut oprire pe salariu meu, nici girantului pe ... (vezi toată discuția)