avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... imprumut de la o banca din grecia
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

imprumut de la o banca din grecia

in urma cu 2 ani am facut un imprumut la o banca din Grecia am platit un an ,am ramas fara munca si de cateva luni nu am platit ,din cate stiu aceasta banca nu lucreza cu romania ce se pote daca nu gasesc de munca sa platesc banca
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 20:40, 8 Octombrie 2010
Probabil, ca ati contractat un credit pentru nevoi personale de la acea banca. Vedeti ce scrie in contractul de credit pe care l-ati semnat cu banca. Teoretic, daca debitorul nu-si plateste datoriile, banca se poate indrepta impotriva codebitorilor sau girantilor. Poate cere poprire pe salariu, dar in cazul dvs, nu cred ca, au ce popri. Pot cere executarea silita a bunurilor proprii, pentru a-si acoperi creanta.
Aceasta banca, teoretic, poate obtine un titlu executoriu european si va poate "urmari" in vederea recuperarii debitului, dupa caz, si in Romania.
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debit neachitat intr-o tara europeana-consecinte pompagiu pompagiu In cazul in care am contractat un imprumut in Grecia si nu mai pot sau nu mai vreau sa-l achit,parasesc Grecia si vin in Romania,pot sa fiu executat silit in ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale MARIANA APOSTOL MARIANA APOSTOL am luat un credit de nevoi personale in 2006 fara stirea sotiei si din cauza problemelor financiare nu am mai platit ratele de 1 an creditul este de 8000 euro ... (vezi toată discuția)
Neplata rate credit nevoi personale ancutica ancutica Buna ziua. O mica speta: daca o persoana are un credit de nevoi personale...pleaca la munca in Italia si nu mai plateste ratele timp de 2 ani...ce i se ... (vezi toată discuția)