avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Debit neachitat intr-o tara europeana-consecinte
Discuție deschisă în Executare silită

Debit neachitat intr-o tara europeana-consecinte

In cazul in care am contractat un imprumut in Grecia si nu mai pot sau nu mai vreau sa-l achit,parasesc Grecia si vin in Romania,pot sa fiu executat silit in Romania? Creditul contractat este de nevoi personale,in valoare de 25.000 euro,fara nici o garantie sau girant
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 19:17, 22 Noiembrie 2010
Daca societatea greaca va obtine un titlu executoriu european prin care veti fi/sunteti obligat la plata unor sume (debit, penalitati etc.), veti putea fi urmarit/executat silit si in Romania.

Ca sa intelegeti ce s-ar putea intampla, va exemplific:
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/art...
www.avocatnet.ro/content/for...

Daca veti accesa optiunea avocatnet.ro, google cautare personalizata (in partea de sus a paginii), tastand:"titlu executoriu european", veti gasi si alte discutii privind aceasta tema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut de la o banca din grecia gabi_minciuna@yahoo.com gabi_minciuna@yahoo.com in urma cu 2 ani am facut un imprumut la o banca din Grecia am platit un an ,am ramas fara munca si de cateva luni nu am platit ,din cate stiu aceasta banca ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu european - executare silita in elvetia? allessia6 allessia6 Va rog sa ma ajutati sa aflu cum pot pune in aplicare o hotarare de executare silita pentru pensie alimentara , daca cel caruia trebuie sa ii fie aplicata ... (vezi toată discuția)
Executare silita inapoiere copil Schafy Schafy Am fost executata silit sa-mi inapoiezi copilul la domiciliul de baza din Italia, de catre tatal acestuia. In acest moment ne judecam pentru custodia ... (vezi toată discuția)