avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita inapoiere copil
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita inapoiere copil

Am fost executata silit sa-mi inapoiezi copilul la domiciliul de baza din Italia, de catre tatal acestuia. In acest moment ne judecam pentru custodia minorului. Vreau sa stiu cheltuielile de executare silita cine mi le trimite si cum se pot plati? Daca nu le platesc ce se intampla? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 13:53, 25 Octombrie 2010
Exprimarea dvs. este neclara...am observat ca ati mai deschis un topic pe aceeasi tema.
www.avocatnet.ro/content/for...

In situatia in care nu platiti cheltuielile de executare, exista optiunea executarii silite a dvs. in baza procesului-verbal, intocmit de catre executorul judecatoresc, inscris ce constituie titlu executoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 119/2007 cirus cirus o executare silita in baza unei ordonante emise pe O.U.G. 119/2007 se anuleaza daca se stabileste ca titlul executor nu era valabil deoarece am introdus ... (vezi toată discuția)
Debit neachitat intr-o tara europeana-consecinte pompagiu pompagiu In cazul in care am contractat un imprumut in Grecia si nu mai pot sau nu mai vreau sa-l achit,parasesc Grecia si vin in Romania,pot sa fiu executat silit in ... (vezi toată discuția)
Este sau nu imediat executorie o sentinta a unei ordonante presedintiale de incredintare a unui minor la care am facut deja recurs? ContSters117797 ContSters117797 fosta concubina a castigat ordonanta presedentiala si instanta ma obliga sa dau copilul inapoi si sa platesc 120 lei pensie. cu drept de recurs in 5 zile. ... (vezi toată discuția)