avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita credit nevoi personale
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita credit nevoi personale

Buna ziua.Am un credit de nevoi personale la banca, am intarziat 100 de zile cu plata ratelor, nu au facut oprire pe salariu meu, nici girantului pe pensie,m-a sunat o doamna de la recuperari credite din partea banci,sa achit 500 lei pana vineri ca va declara creditul scadent si va executa silit atat bunurile mele ca propietar cat si salariu meu si pensia girantului,suma ramasa de plata ar fi 16000 lei.Este posibil sa- mi vanda apartamentul pentru suma aceasta.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns .Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ionut709 , utilizator 18:43, 10 Septembrie 2013
Da, e posibil. Se va pune intai poprire pe salariu si se ajunge si la executarea bunurilor pana la concurenta sumei datorate.
Incercati sa achitati si sa ajungeti la zi cu ratele.
multumesc,voi incerca sa achit macar o parte din rate restante

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante banci pniko2005 pniko2005 Buna ziua! Am un credit ipotecar la o banca si sunt la zi cu ratele. La o alta banca am un credit de nevoi personale la care sunt restanta de mai mult timp si ... (vezi toată discuția)
Datorii banci ilincacristache ilincacristache Buna seara ,va rog sa-mi raspundeti la problema pe care o am .In 2008 am contractat un credit de nevoi personale in valoare de 8000 ron pe care nu am mai ... (vezi toată discuția)
E legal ce se intampla in cazul executarii silite? ana-ana ana-ana Buna seara. In urma cu 5 ani in urma intarzierii la plata ratelor unui credit de nevoi personale banca a declarat scadent creditul. 16000 ron. De atunci nu mai ... (vezi toată discuția)