avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorii banci
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorii banci

Buna seara ,va rog sa-mi raspundeti la problema pe care o am .In 2008 am contractat un credit de nevoi personale in valoare de 8000 ron pe care nu am mai reusit sa-l achit ( lipsa unui loc de munca ) . De 6 luni dosarul de credit a ajuns la un eecutor judecatoresc care ma ameninta ca o sa-mi ia casa .Mentionez ca la acest credit nu am nici giranti , si nici nu am girat cu bunuri imobile . Creditul a ajuns undeva pe la 16000 ron . As dori sa-mi spuneti daca ar putea sa-mi ia casa . Va multumesc anticipat .
Ultima modificare: Joi, 20 Noiembrie 2014
ilincacristache, utilizator
Cu scopul recuperarii creditului nerambursat,la cererea creditorului,executorul judecatoresc are autoritatea si competenta sa dispuna executarea silita asupra bunurilor in evidenta dvs-
prezente si viitoare.pana la concurenta debitului de recuperat
Executorul judecatoresc poate dispune executarea silita asupra bunului imobil
Buna seara,
ne puteti spune cand ati achitat catre banca ultima rata ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie executare silita danielstoica77 danielstoica77 buna seara la toata lumea. va rog respectuos sa ma ajutati cu o informatie. am doua credite la doua banci diferite. nu am mai achitat ratele din 2009 si de ... (vezi toată discuția)
Notare credit in cartea funciara gargamella gargamella buna ziua! In timpul casatoriei sotia a facut un imprumut pe nevoi personale , eu am fost girantul ei, doar cu salariul. Am divortat si dupa divort ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru neplata credit de nevoi personale alessia32 alessia32 buna ziua, situatia mea este destul de complicata,in urma cu un an am girat o colega la 2 imprumuturi pe care nu le-a platit si acum am proprire pe salariu pt ... (vezi toată discuția)