avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita pentru neplata credit de nevoi ...
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita pentru neplata credit de nevoi personale

buna ziua,
situatia mea este destul de complicata,in urma cu un an am girat o colega la 2 imprumuturi pe care nu le-a platit si acum am proprire pe salariu pt ea...problema e ca nu am mai reusit sa imi achit rata mea la un credit de nevoi personale la bt in valoare de 150 mil vechi si mi-a venit si la acesta executare .....as vrea sa imi spuneti ce bunuri pot fi executate daca eu si sotul meu nu avem acte la casa pe numele nostru iar sotul are o masina cumparata inainte de casnicie .....pe contractul de credit nu este trecut numele sotului ca si co-debitor dar este mentionat faptul ca va plati un co-debitor in cazul restantelor..........si as vrea sa mai stiu daca pot sa platesc direct executorului o suma lunara ca sa evit executarea masinii in cazul in care are acest drept....va multumesc din suflet!
Cel mai recent răspuns: Valentin_ , utilizator 15:22, 19 Iulie 2013
Exexutorul judecatoresc cu scopul de recuperare credit,are dreptul sa dispuna procedura de executare silita asupra bunurilor in evidenta debitorului,bunuri mobile/imobile/contiri/drepturi salariale -prezente si viitoare
Daca sotul nu este girant,nu pot fi executate bunuri care se aflsa in evidenta acestuia
Incercati negocierera cu bej a esalonarii platilor-cu acordul creditorului
Pentru creditul la care aveti calitatea de codebitor va poate urmari in nume personal doar. La fel si la cel de nevoi personale pe care l-ati contractat in nume propriu. Nu va va urmari si asupra casei atata timp cat nu figureaza pe numele dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita girant mmus mmus Buna ziua, In anul 2008, sotul meu (actualmente fostul meu sot, intre timp divortand) a contractat un credit si eu l-a girat cu apartamentul. Intre timp el ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu codebitorul intr-un credit nevoi personale cand titularul nu mai plateste si se ajunge la executare? angelatyb angelatyb in cazul in care titularul nu mai plateste creditul de nevoi personale in care nu sa girat cu bunuri ci doar cu salariile si se ajunge la executare ce se ... (vezi toată discuția)
Poate sa-mi scoata banca apartamentul la vanzare? dorat dorat Buna seara. fosta sotie a scos un credit de nevoi personale. creditul este girat cu casa fostiilor socri eu sunt coplatitor in contractul de credit,vreau sami ... (vezi toată discuția)